To je to što me zanima!

Minimalan make-up i prirodan look za morske zavodnice

Savršeni pri svim uvjetima: Make-up za plažu je minimalan kako bi se istaknula prirodna ljepota, a kao podloga koristi se sredstvo ili krema sa zaštitnim faktorom
Vidi originalni članak

Savršen look na plaži počinje savršenim make-upom. Osnovno pravilo make-upa za plažu je: izgledati prirodno, ali istodobno dovoljno atraktivno za isticanje iz mnoštva.

Kad je riječ o ljetnome make-upu, najvažnije je koristiti proizvode sa zaštitnim faktorom, koji bi trebao biti barem 20. Vodootporni losion za sunčanje nanosi se prvi, kako bi štitio kožu lica od štetnog UV zračenja. Umjesto teške podloge, tijekom ljeta preporučljivo je koristiti laganije tonizirajuće kreme kako bi prirodan izgled bio zajamčen. Za stvaranje dojma kože koja blista možete koristiti i puder u “shimmer” varijanti, posebno kako biste istaknuli jagodične kosti. Za isticanje obraza preporučuju se i prirodnije nijanse rumenila, poput ružičaste ili boje breskve.

Make-up na očima također bi trebao biti minimalan. Istaknite pogled jednim slojem maskare i svjetlucavim sjenilom boje vanilije. Za hrabriji izgled, poigrajte se jarkim nijansama, poput plave i ljubičaste, ili toplijim nijansama, poput zlatne i smeđe. Ne zaboravite ni na usne - sjajilo u boji kože dat će završni dodir, kako bi se sve glave na plaži okretale upravo za vama.   

Protiv neželjenog sjaja

Tijekom ljeta najbolje je koristiti vodootporne proizvode kako se, zbog visokih temperatura make-up ne bi počeo topiti, što će uzrokovati da koža izgleda masno i sjajno. 

Ljeto voli boje na noktima 

Ono s čime se nikako ne može pretjerati je lak za nokte - igrajte se i uskladite ga s bojama kupaćeg kostima ili isprobajte najjarkiju boju koju možete pronaći.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tišina mora 24.08.2014.

    joj te su mi ultra pametne kaj sa tonom make up-a idu na plazu...stvarno prikladno .....

  • spacegoddess 22.08.2014.

    vodootporna maskara i vodootporna ultra soft mat krema za lice SPF50+:)) i spremna sam

  • bubleha 22.08.2014.

    Na plaži je bitno samo dobro tijelo. Ni glava nije bitna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare