To je to što me zanima!

Miu Miu pre-fall 2020: Retro haljine optočene mega biserima

Prada donosi Miu Miu kampanju i najavljuje pre-fall kolekciju za kraj godine, a naglasak je na njihovim elegantnim retro krojevima koji su ovoga puta ukrašeni blistavim bijelim kuglama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tika je vrlo stylish pas koji ima garderobu po mjeri trendova

Brend Miu Miu podržava "vidi i kupi" koncept, stoga objavljuje kampanje istovremeno kad je odjeću moguće i kupiti. Naime, kolekcija namijenjena sezoni pre-fall 2020. uskoro stiže na njihova prodajna mjesta i u online dućane. 

POGLEDAJTE VIDEO Second hand

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kampanja je snimljena u siječnju, taman prije pandemije, a u fokusu su haljine inspirirane omiljenim ženstvenim retro trendovima, koje Prada toliko obožava. Fotografije imaju prepoznatljivu, mističnu atmosferu, kao da su modeli u pokretu i nešto se dešava.

KRALJ CIPELA M. Blahnik: 'Gole' sandale su jedine štikle koje vam trebaju

Modeli na kampanji su glumica Esme Creed-Miles te manekenke Malaika Holmen, Kasper Kapica, EZ, Tang He, Tomiwa Adeshina i Patrycja Piekarska.

Miuccia Prada zahtijevala je od dama na snimanju da uđu u ulogu snažnim dama i karaktera, što je i inače priča oko njezinih ikona i kampanja. Majstorica ukrašenog tekstila često naglašava espresivne krojeve koji su na granici - kostimografije.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tika je vrlo stylish pas koji ima garderobu po mjeri trendova

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare