To je to što me zanima!

Mlađe je slađe: Nakon zahtjevnog žele pažljivog

Žene kod mlađih muškaraca vole dinamičnost, pažljivost i spontanost, a oni na njima vole njihovo životno iskustvo, senzualnost i otvorenost
Vidi originalni članak

Trećina žena u dobi između 40 i 69 godina ima muškarca koji je od nje mlađi najmanje deset godina, otkriva američka anketa. Također, svaka šesta žena starija od 50. godina najradije bi izabrala 40-godišnjaka. Da i kod nas žene biraju mlađe muškarce dokazuju parovi poput Severine i osam godina mlađeg Mate Čuljka, Danijele Martinović, koja je pet godina starija od Petra Graše, te najnovije romanse Vlatke Pokos i osam godina mlađeg Željka Radolfija. Psiholozi to objašnjavaju time da ženama danas ne treba samo “očinski” zaštitnik koji će donositi kruh u kuću jer ga one same zarađuju. Nakon radnog tjedna u kojem se dokazuju na poslu, teško im je tijekom vikenda biti slatka ženica koja udovoljava partnerovim željama. Zato radije biraju mlađe, fleksibilnije, zabavnije i tolerantnije muškarce.

ZA NEKE ŽIVOT POČINJE TEK U TRIDESETIMA
Zahvaljujući kozmetici, kvalitetnoj prehrani i tjelovježbi, žene i u 40-ima te 50-ima danas mogu izgledati poželjno i seksi. Osim toga, u toj su dobi mnoge od njih slobodne, bilo da su razvedene ili se zbog karijere nisu stigle udati. Neke su u 20-im godinama bile depresivne i mislile da su “ružne i debele” i tek su s 30 shvatile “da je život lijep” i počele živjeti punim plućima. Tad je mladić od 20 i nešto godina u naponu snage idealno društvo.

AKO NEČEŠ TI, NAĆI ĆU MLAĐEG KOJI HOĆE
Razina testosterona kod žena se s godinama povećava i zato ne čudi da se mnoge sramežljivice nakon 30-e pretvore u tigrice. No njihovi vršnjaci tad su više zainteresirani za izležavanje.

LJUBAV JAČA I OD GODINA I OD PRIRODE
Fenomen “starija žena/mlađi muškarac” u suprotnosti je s teorijom prema kojoj muškarci radi održanja vrste traže oble, plodne, mlađe žene. No psiholozi objašnjavaju da su ljudi prilagodljiva i fleksibilna vrsta te da biološki faktor nije jedini u izboru partnera. Osim toga, ta se pojava u društvu često osuđuje i smatra se nenormalnom zato što je manje uobičajena. No ljubav ne pita za godine i za sreću treba biti uvijek spreman.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Xenci 06.10.2007.

    Mislim da je isto sa mlađim curama, privlače ih stariji i iskusniji muškarci, koji imaju osim iskustva i nešto u glavi...

  • WiTCh 23.09.2007.

    Živcira me spoznaja da se cijeli svijet vrti oko toga ko je s kim i ko fuka Vlatku P. i Sevu..itd...al što se tiće toga za godine..i za mlađe..ma mlađi su čoravi..a stariji ih nežele jer ko bi ih trpio-te čangrizave babe!!

  • vitko 19.09.2007.

    Eto ... i muški odlaze u sponzoruše :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare