To je to što me zanima!

Moćna ružičasta na usnama oslobađa nesputani seksepil

Novi trend u 2011. su ruževi u hrabrim nijansama ružičaste koji jamče zaigraniji i ženstveniji dojam od crvenog ruža. Vole je Kate Bosworth i Keira Knightley
Vidi originalni članak

Crveni ruž je ove sezone detalj koji svaku ženu pretvara u vladaricu svog carstva, ali vizažisti najavljuju novi trend za 2011. godinu - ruževe u boji fuksije. Dolaskom proljeća bit će popularnije nježnije ružičaste nijanse, ali bojom fuksije ili “moćnom” ružičastom poručuje se “nitko mi ništa ne može”. Tu nijansu vizažisti smatraju odvažnijom, zaigranijom i ženstvenijom od klasične crvene, a i boja fuksije na usnama vladala je pistama za proljeće 2011. tijekom revija Jil Sander, Diane von Furstenberg i Marca Jacobsa.

Trend su prigrlile i zvijezde poput Keire Knightley, Gwyneth Paltrow i Rihanne. 

Usne mame poglede

Čak 7,3 sekunde muškarac će gledati usne ako žena nosi ružičasti ruž - što je mnogo u usporedbi s 2,2 sekunde ako nema ruža na usnama.

Put određuje nijansu

Tamnoputim ženama dobro pristaje odvažna jarka boja fuksije, a ženama svijetle puti bolje odgovaraju nježnije nijanse ružičaste.

Fuksija osvježava ten

Ako pronađete pravu nijansu ruža u boji fuksije, sigurno ćete osvježiti ten, ali i popraviti raspoloženje, tvrde vizažisti. Neka oči budu neupadljive.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mimi2 19.01.2011.

    Prije par dana ste to isto rekli i za crveni ruž...

  • user_70818 19.01.2011.

    Ako su usne ružne, nama tog ruža koji će ih uljepšati. Tako još bolje istaknu tankoću i sve ono ružno kod njih !!!! FUJ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare