To je to što me zanima!

Modni multipraktik: Marama kao topić ili njome zavežite kosu ili je nosite kao suknju

Marame super idu uz kupaći kostim na plaži, ali i uz svaki ljetni outfit, kao što su hlače i suknje. Maramu većih dimenzija možete zavezati oko struka kako bi bila u službi parea za beach bar
Vidi originalni članak

Modni dodatak koji se može koristiti na mnoštvo načina je svilena ili satenska marama, a najpopularnija je ljeti, kad postaje pravi multipraktik.

POGLEDAJTE VIDEO Ima 60 godina i voli nositi minice:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako volite opuštene topiće i zaželjeli ste se drukčijeg modnog izričaja, možete maramu složiti u trokut pa je utaknuti u samostojeći grudnjak ili gornji dio kupaćega kostima kako biste je osigurali i lakše zavezali na leđima.

outfit dana Pastelna roza: Široke hlače u tonu sladoleda od jagode

Marame super idu uz kupaći kostim na plaži, ali i uz svaki ljetni outfit, kao što su hlače i suknje. Maramu većih dimenzija možete zavezati oko struka kako bi bila u službi parea za beach bar, ali i opušteniji ljetni izlazak u službi suknje. Odlična je i za frizure, pa je složite u uži tuljac i koristite kao vrpcu za kosu.

Na tjemenu zavežite mašnu za razigranu frizuru ili maramu upletite u pletenicu. Ako je ipak ne želite nositi na sebi, a dizajn marame vas je osvojio, super izgleda i oko ručke na torbi.

Omotajte je čvrsto oko ručke torbe i osigurajte malenim čvorom na kraju. Marama će torbi dodati potpuno novu dimenziju stila, kao i vašem outfitu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare