To je to što me zanima!

Modni vladari power dressinga: Od Armanija do Ralpha Laurena

Odijela i kostimi već dekadama su na tapeti poslovnih žena, a simbol moći najbolje otkrivaju modne kuće koje njeguju klasičan stilski izričaj te se brinu o ultimativnoj kvaliteti tekstila
Vidi originalni članak

Power dressing bazira se na dobrim materijalima, klasičnim krojevima i nenametljivoj uredskoj eleganciji, a u fokusu su bazične boje, od plave do bež. Vladari ove modne scene su Michael Kors, slavni Armani koji je i započeo ovu priču negdje u osamdesetima, kao i brendovi Hugo Boss, Ralph Lauren, Jil Sander i Alexander McQueen.

Armani konstantno predstavlja kostime i odijela koja ubrzo postaju tražena među poslovnim ženama, jer su tu ne samo klasika i elegancija, već i vrhunska kvaliteta tekstila.

POGLEDAJTE VIDEO: Umjetnik nakita Antonio Nokaj potpisuje kolekciju Hendrix, inspiriranu legendarnim zagrebačkim mostom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brend Alexander McQueen, odnosno dizajnerica Sarah Burton, donosi klasičnu siluetu inspiriranu strogim army stilom, koji vole direktorice i vladarice svijeta biznisa. Nerijetko strukirana, silueta McQueen naglašava i oštra ramena koja pojačavaju dojam moći.

VOLANI I BOJE Tenisačica Donna Vekić otkrila je svoje omiljene ljetne haljine

Hugo Boss već je godinama na listi omiljenih brendova žena iz svijeta biznisa. Neutralni tonovi i praktično kombiniranje kreacija iz raznih sezona simbol su brenda koji zna kako izgledati super elegantno i fino.

Michael Kors također je jedan od brendova koji ima super odijela, a od boja koje ovaj slavni američki autor predlaže su modre, bež i elegantne varijante tamnije zelene.

TOP KOMAD Želite izgledati elegantno, ali i casual? Biraj malu bijelu haljinu

Jil Sander, njemački brend koji nosi ime osnivačice ove dugovječne modne kuće, donosi ultimativni minimalizam za ljubiteljice crne i bijele. Već više sezone kreativni direktori kuće su Luke i Lucie Meier, no priča je ista - fantastična super jednostavnost bez ukrasa.

Ralph Lauren njeguje klasiku zemljanih tonova i one u navy varijantama te predlaže nešto mekša odijela, idealna za ljubiteljice ležerne uredske elegancije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare