To je to što me zanima!

'Moj dečko jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ima li naš odnos ikakvu budućnost?'

Žena se požalila kako je njezin dečko veliki škrtac. Tvrdi kako im je bilo lijepo ali se on odjednom promijenio. Zato ju sada zanima hoće li taj odnos uspjeti, a odgovor na to pitanje dao joj je Mevludin
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

S muškarcem s fotografije sam već nekoliko godina u vezi. Prve dvije godine su bile neponovljive, a onda se dogodilo ‘nešto’ što je promijenilo i njega i naš odnos, a i mene. Kao osoba je dobar, ali ima i onu stranu koja mi se nimalo ne sviđa. Ponekad imam osjećaj da je jako škrt, često jedno misli, drugo govori, a treće radi. Što mi možete reći o njemu, našem odnosu i na kraju, što me čeka s njim u budućnosti?

šifra: Bijela Masajka

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor:

Poštovana, da ste mi barem poslali svoju fotografiju, rekao bih vam puno više, ali ovako imam samo sljedeće. Putem njegove aure vidim da je poprilično samovoljan i misli samo na sebe. Vrijedan je i temeljit, ali imao je loša iskustva u prošlosti. To nije razlog nepovjerljivosti prema vama, on nema ozbiljne namjere s vama, želi samo povremenu avanturu.

Vidim da vas ignorira u zadnje vrijeme i izbjegava kontakt. Nažalost, nije vam naklonjen niti iskren, mislima je negdje drugdje, ali ne s vama. Već ste osjetili da to više nije ono što ste imali zajedno i što ste željeli da bude, budite otvoreni u razgovoru s njim i postavljajte direktna pitanja ako želite dobiti odgovore. Ja ovdje ne bih polagao velike nade. Uskoro ćete otkriti puno toga. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gumenka 28.01.2024.

    Moj mars ne misli, otežano govori ali dobro radi haha ako me razumijete hihi

  • duo 28.01.2024.

    Nema tu nikakve budućnosti.

  • Kaj987 28.01.2024.

    Vi žene i vaše intelektualne misli. Nije ni čudo da vas više niko neće. Nekad su žene šutile kuhale i čistile i nikad problema nije bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare