To je to što me zanima!

'Moja puma se u početku bojala pomeranca, a sad su prijatelji'

Kada je London, 9-mjesečna puma, tek stigao u naš dom bojao se našeg malenog pomeranca koji se stalno htio družiti s njim. Međutim strah je brzo prošao i sada spavaju zajedno, priča Ruskinja
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovo: Snimio medvjediće kako plešu u šumi, mislio da mu se priviđa

Natalia Korotova (33) iz Permskog kraja u Rusiji ponosna je vlasnica Londona, pume stare devet mjeseci. Iako je još jako mlad, već je narastao i je 'zauzeo' veliki dio njezinog doma.

- Prije nekoliko godina dobila sam snažnu želju da imam veliku mačku, ali živjeli smo u stanu i znala sam da bi to bio veliki problem, jer velika životinja zahtjeva mnogo prostora i svoj vanjski teritorij - rekla je Natalia za Daily Mail i dodala da si je ispunila želju čim su obnovili svoju kuću.

Uz Londona, ima i pomeranca po imenu Bro, koji je dobro prihvatio veliku mačku u 'svoj' dom.

- Bro se oduševio kada smo Londona doveli kući. Na početku smo ih čak morali i razdvojiti jer je Bro stalno htio biti oko Londona, a on se toga bojao. No ubrzo su postali veliki prijatelji i počeli su sve zajedno raditi, čak i jedu iz iste zdjele - prisjetila se. 

Ipak, London je počeo jako brzo rasti i od malog mačića pretvorio se u ogromnu mačku.

- Sada ih često moramo razdvajati jer nam izgleda da je ipak malo prevelik za tako malenog psića. London uopće nije agresivan i samo se želi igrati, ali ipak je prevelik u odnosu na psa - priča Natalia i dodaje da iako se više ne igraju toliko zajedno, ovi najbolji prijatelji ipak svaku večer skupa spavaju sklupčani jedno uz drugo.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Jadrankom Kosor:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovo: Planinari snimili veliku rogatu sovu kako pliva u vodi kanjona

Idi na 24sata

Komentari 88

  • luna5 19.03.2020.

    i onda če se vlasnica jednog jutra probuditi i vidjeti samo londona u krevetiču

  • Didie 19.03.2020.

    Pumi nije mjesto na parketu.Umjesto stabala i trave ona gleda stolić i vazu.Ljudi su postali bolesni.U svakom pogledu ...

  • eho_ 19.03.2020.

    Baš je sladak macan :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare