To je to što me zanima!

'Moja žena je bila samozatajna godinama, a sad je razularena'

Nije se šminkala, a sad bez šminke ne izlazi iz kuće, bila je tiha i povučena. Njezin suprug ne zna što se događa jer je odjednom postala glasna, nosi minice...
Vidi originalni članak

Draga Milana,

supruga mi je godinama bila crnka, a sad je plavuša, bila je šutljiva, a sad je pričljiva, nije se šminkala, a sad bez šminke ne ide ni u dućan, bila je povučena, a sad stalno zove društvo, odijevala se samozatajno, a sad nosi provokativne minice i ja se stalno u sebi pitam tko je ta žena?! Doista, više je uopće ne prepoznajem i nisam niti siguran da mi se sviđa to što vidim.

Odgovor:

Možda ne trebate biti toliko nepovjerljivi: žena vam se zaželjela promjene, a kako je lakše mijenjati sebe nego druge, ona je povukla taj mudar potez. Pokušajte malo bolje upoznati tu pričljivu, provokativnu plavušu s kojom živite godinama, tko zna, možda otkrijete da vam se baš jako sviđa.

Pitanja šaljite na  Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb, Život za Milanu ili na draga.milana@24sata.hr 

Odgovore čitajte svaki dan u 24sata

Idi na 24sata

Komentari 127

  • kogabrigaaa 14.11.2015.

    Muškarac najbolje primjeti svoju ženu tek onda kad ju drugi žele... zato dragi moji muškarci nemojte se opustati u vezama/braku jer to nikako nije dobro za vas..koliko god zena da vas voli ako joj ne pridajete pažnju ohladit ce se kad tad... :)

  • Zalosna 12.11.2015.

    Ocito si ju povrjedio pa uzvraca istom mjerom...zamisli zena sredjena? To samo smiju tudje biti a tvoja ne! Svi ste isti

  • Tišina mora 11.11.2015.

    to se desi kad žena premlada uđe u brak i misli da je to kao u sapunicama -živili su sretno do kraja života,onda shvati da je bila premlada,da nije znala što želi,da muškarac pored nje joj više ne odgovara i ne slažu se više,da je mogla puno toga napraviti i proći da je dala si nekoliko godina da uživa,prođe nešto,izgradi se,nauči nešto,školuje se i što sve ne..onda upozna novog muškarca koji je ono što nema doma i eto ti ove situacije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare