To je to što me zanima!

Momci iz Osijeka skinuli su se kako bi pomogli životinjama

Ovih 12 mladića poziralo je za kalendar jer žele pomoći napuštenim životinjama da pronađu topli dom, da ne budu gladne i da dobiju veterinarsku skrb kada je to potrebno
Vidi originalni članak

Za kalendar je svoja isklesana tijela pokazalo 12 "lega" iz Osijeka, 12 momaka koji imaju veliko srce jer na ovaj način žele pomoći napuštenim životinjama da pronađu topli dom. To su: Dragan Franjković, Marko Kutleša, Samir Subašić, Nikola Morača, Ivica Tadijanović, Andrej Jovanović, Marin Roso, Ivan Zidar, Saša Milanković, Zvonimir Sudarić, Luka Aničić i Antonio Anić.

Kalendar je nastao na inicijaivu Renate Žilić iz "Habitat" pansiona - vrtića za ljubimce i škole za obuku pasa u Bilju.

- Većina njih ima udomljene životinje i svi prihvaćaju veliku brigu i ljubav te odgovornost za njih. Sve životinje na kalendaru su udomljene i na taj način se želi promovirati udomljavanje životinja. Prihod od doniranog novca za kalendar namijenjen je daljnjem pokrivanju veterinarskih troškova za liječenje životinja i kastraciju pasa lutalica, kao i za hranu životinja - kazala je Renata Žilić za Glas Slavonije.

Kalendar se može naručiti na broj telefona 091/7854585 ili slanjem poruke u inbox na Facebooku, na stranici “Pansion - vrtić za ljubimce i škola za obuku pasa Habitat”.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • nec.1996 12.12.2016.

    momci polozili ste bravo,,tako se brine za zivotinje ,ne ko suput,,

  • luda_mala 12.12.2016.

    Konačno malo frajera nakon silnih severina,bačićke i ostalih silikoniziranih cica....

  • mc_dega 12.12.2016.

    Svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare