To je to što me zanima!

Ima 54 godine, izbjegava make up - a izgleda kao djevojčica

Ruby Hammer poznata je vizažistica koji radi s poznatim svjetskim modelima, no privatno se gotovo ne šminka, a mladolikost duguje genetici, vježbanju i njezi kože
Vidi originalni članak

Ruby Hammer gotovo je izuzetak u svijetu ljepote - ona uljepšava druge, no sama se minimalno "korigira" sa šminkom, a ako ćemo realno - ona joj gotovo i ne treba. Poznata svjetska vizažistica kaže kako dobar izgled duguje genetici, ali i svom životnom stilu koji joj omogućuje mladolik izgled s 54 godine. Ima kćer staru 26 godina, a mnogi kažu kako izgledaju kao sestre.

Nikad se nije podvrgla estetskih operacijama, ali ni modernim sredstvima pomlađivanja poput botoksa ili raznih filera.

Vježba svakodnevno, ali mijenja rutinu - jedan dan je to joga, drugi dan trčanje, treći dan pilates - ukupno 45 minuta na dan.

Trči s partnerom, jer vjeruje da "oni koji se znoje zajedno, ostaju zajedno".

Smatra da se sreća i zadovoljstvo ogledaju na licu.

Barem dva puta godišnje odlazi na godišnji odmor od dva tjedna.

Cijeli život je bila mršava, no kaže kako joj se u 40-ima počelo "primati". Zato je promijenila namirnice, ali ne i količinu. Prehrana joj se oslanja na ribu te povrće na lešo.

Vjeruje kako je dobro donje rublje izvor samopouzdanja žene, a u 50-ima to su dobri grudnjaci koji podižu, kao i steznici za posebne prigode.

Najvažniji dio njene beauty rutine je umivanje ujutro i navečer sa gelom za čišćenje, dobra hidratantna krema te serumi s C vitaminom.

Povremeno radi piling i maske u kućnoj radinosti, no lice nikad ne njeguje kod kozmetičarke.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • folyn 26.02.2016.

    jako dobro izgleda na fotkama koje su snimljene sa veće udaljenosti .. opcija 'oči u oči' je katastrofa pjege su veće nego u kornjače

  • The Stand 26.02.2016.

    ako je uvjet (osim gena :)) za mladolik izgled ne sminkanje i koristenje bilo kakvih preparata (krema, maski...) onda cu u njezinim godinama jos i bolje izgledat XD

  • Vin Benzinac 25.02.2016.

    Ništa posebno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare