To je to što me zanima!

Muhe vam stalno ulaze u dom? Riješite ih se uz novčiće i vrećicu

Uzmite novčiće (najbolji efekt postići ćete s centima) i stavite ih u običnu vrećicu ili onu sa zip lockom. Dodajte vode da prekrijete novčiće pa vrećicu stavite kod vrata
Vidi originalni članak

Lijepo vrijeme tjera nas da otvaramo prozore i vrata, a osim svježeg zraka, u dom ulaze i neželjeni gosti - muhe. Ako ne želite koristiti nikakve sprejeve, isprobajte ovaj jednostavan trik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U grupi na Facebooku podijelili su trik za koji vam trebaju novčići, vrećica za zamrzivanje i voda. Dakle, uzmite novčiće (najbolji efekt postići ćete s lipama) i stavite ih u običnu vrećicu ili onu sa zip lockom. Dodajte vode da prekrijete novčiće.

Vrećicu možete objesiti na ulazna vrata ili ih ostaviti na podu pred ulazom. Ljudi tvrde da su im obje varijante funkcionirale.

UŽIVAJTE U CVIJEĆU BEZ ZUJANJA Iskoristite prirodne repelente: Ove biljke će otjerati komarce, muhe i ostale insekte s balkona

Jedan muškarac objasnio je zašto smatra da ovo uspijeva.

LJETO BEZ MUHA 5 lakih načina za tjeranje muha iz kuće tijekom vrućeg vremena, svi djeluju u nekoliko sekundi

- Događa se efekt prizme, a s obzirom na to da muhe imaju puno očiju, za njih je to poput milijun disko kuglica koje reflektiraju svjetlost, boje i kretanje - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.06.2023.

    Samo komarice, pametni su. Em leti em razmišlja 🪰🐝🦟

  • 02.06.2023.

    Muhe su dobre! Škaklja me kad plaze po meni!

  • Crvic 02.06.2023.

    I onda imaš pizdariju iznad vrata !

Komentiraj...
Vidi sve komentare