To je to što me zanima!

Muškarci i strahovi: Najviše se boje visine, pauka i injekcija

Oko 26 posto njih su kao djeca spavali s upaljenim svjetlom, 13 posto ima noćne more o zubarima, a na prvom mjestu top liste fobija je strah od visina
Vidi originalni članak

Muškarce se možda naziva "jačim spolom", no oni nisu imuni na brige i strahove, iako o njima manje pričaju. Oko 37 posto njih boji se ćelavljenja, 13 posto ima noćne more o ispadanju zubi, a na prvom mjestu svih fobija im je strah od visina, piše Men's Health.

Men's Health
Idi na 24sata

Komentari 43

  • nadimak moj 04.10.2014.

    Na prvom mjestu strah od visine? Žene to kao nemaju? Gluposti, pogotovo još što su poredali nekim redosljedom, sve je to individualno, netko se ne boji ničega sa ovog popisa, ali ima strah od nečega sasvim trećega.

  • akreca 02.10.2014.

    99,9% peraca prozora su muskarci koji rade na velikim visinama i samo 0.01% zena (mozda) tako da.....! svaki strah se lijeci direktnim i upornim suocavanjem s njim. u novije doba mnofo vise ljudi se boji bakterija i virusa, zracenja, terorizma, gubitka posla.....to su pravi strahovi koji se mnogo teze lijece

  • Rato 02.10.2014.

    Slazem se. Mene je, ne bih to nazvao fobijom vec nekom dozom nesigurnosti, strah visine.Ali dok se neki preznojavaju na samu pomisao o visini, ja bez problema mogu otici na nekakvu visinu, ako se uvjerim da je sigurno tj. da sam siguran od pada i sl. Na kraju krajeva, sve je u glavi. Zar ne?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare