To je to što me zanima!

Muškarci, oprez! Ona 'gore' je najopasnija seks-poza za vas

Do ozljeda dolazi kod pritiska njezine težine na penis koji ulazi u vaginu pod krivim kutem, a više od polovice pacijenata je čulo zvuk krckanja nakon loma uda
Vidi originalni članak

Na stojećki, ispod tuša ili neke druge izvedenice akrobatskih poza iz Kama Sutre ne mogu se mjeriti s jednom posve standardnom - u kojoj je žena gore. Naime, upravo je ta poza najopasnija za muškarce, pokazala je brazilska studija provedena u gradu Campinasu, koja je analizirala seks-ozljede zbog kojih su muškarci završili u bolnici.

Od obrađenih, oko 80 posto ozljeda nastalo je uslijed snošaja, dok se ostatak odnosi na ozljede nastale uslijed "manipulacije penisom" ili pak pod nepoznatim okolnostima.

Najčešća trauma je lom penisa, a do njega je čak u 30 posto slučajeva došlo u poziciji u kojoj je žena gore. Znanstvenici objašnjavaju kako je razlog za to što žena cijelom svojom težinom kontrolira penis te ne može zaustaviti pokret ako dođe do ulaska penisa u vaginu pod krivim kutem. Ona zbog toga gotovo uopće ne osjeća bol, što se ne može reći i za njegov ud, prenosi The Independent.

Polovica pacijenata opisala je kako su čuli zvuk krckanja te osjetili iznimnu bol nakon loma, a kako penis nema kosti, zapravo se radi o pucanju membrane nabreklog tkiva penisa koje zahtijeva imobilizaciju, a u težim slučajevima i operaciju.

Kao najsigurnija poza navodi se ona misionarska u kojoj je muškarac gore, jer tada u potpunosti kontrolira kut penetracije.

Idi na 24sata

Komentari 274

  • LANA555 07.05.2015.

    Ma da .

  • XX87SS 05.05.2015.

    Auu kako je lijepo dok ona odozgo klizi gore dole pa kada počne gnječiti ajaj, uživancija!;);)

  • Fenix7 02.05.2015.

    Sram vas bilo, 24 sata, ovak' muške plašiti!!! tc tc tc....

Komentiraj...
Vidi sve komentare