To je to što me zanima!

Na odmor u borbu ili skok padobranom sa stijene

Dovoljan je jedan dan za učenje gladijatorskih tehnika i borbu mačevima u talijanskoj Školi za gladijatore koja opušta bolje od odmora na plaži
Vidi originalni članak

Tandemski skokovi (udvoje) padobranom s instruktorom najsigurniji su i najpopularniji način za prvi skok. Prilagođeni su potpunim početnicima jer se o svemu brine iskusni instruktor. Potrebno je samo 30 minuta pripreme na tlu, a zatim krećete u osvajanje visina i u slobodan pad. Jedna od najopasnijih disciplina, za koju je ipak potrebno iskustvo, je “base jumping” - zaljubljenici u adrenalin skaču padobranom sa zgrada, antena, tornjeva, lukova mostova, stijena ili drugih mjesta koja imaju podlogu, odnosno bazu za skok.

>>Dinner in the Sky naziv je belgijskog putujućeg restorana koji na poziv stiže u gradove diljem svijeta, a za instalaciju platforme dovoljno je  500 četvornih metara ravnog terena. Stol sa 22 mjesta za sjedenje podiže se na 50 metara iznad grada, a dok gosti uživaju u pogledu na krovove okolnih znamenitosti, poslužuju im vrhunske gastronomske delicije. 
Posebno dizajnirani stol okružen je stolcima koji najviše nalikuju sjedalicama na rollercoasterima - pojasi čvrsto drže goste, pa je njihova sigurnost zajamčena.

>>Samo nekoliko sati dovoljno je za učenje osnovnih gladijatorskih tehnika i borbu mačevima pod budnim okom instruktora u talijanskoj Školi za gladijatore, koja se nalazi u Rimu. Oni koji planiraju odmor u Rimu mogu pohađati tečaj i za nekoliko mjeseci dobiti diplomu koja potvrđuje da je polaznik obučen za borbu u areni. Učenici će se detaljno upoznati i s autohotnim oklopima, maskama i naoštrenim metalnim mačevima.



Idi na 24sata

Komentari 1

  • slama 28.06.2009.

    ma da onda kad netko pogine se čudite..

Komentiraj...
Vidi sve komentare