To je to što me zanima!

Najbolji prijatelji: Djevojčica se uvukla mački i psu u krevetić

Curica iz Kine i njezini pas i mačka sve rade zajedno. Ona ih oblači u kostime, češlja ih, zajedno gledaju izlazak sunca, a kada se umore, svi zajedno odu odmoriti u krevetić za ljubimce
Vidi originalni članak

Djevojčica iz kineske provincije Heilongjiang razvila je prisno prijateljstvo s obiteljskim ljubimcima, zlatnim retriverom Dabaom i mačkom Motor.

POGLEDAJTE VIDEO (nježni div):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neobičan odnos majka cijelo vrijeme objavljuje na Douyinu, kineskoj aplikaciji sličnoj TikToku, i očito nije jedina koju fascinira ovaj prekrasni odnos.

Malena i njezini dlakavi prijatelji na aplikaciji naime imaju preko 3,5 milijuna pratitelja koji željno iščekuju nove zgode ovog trojca.

- Sve otkad smo dobili dijete, naš pas prestao je uništavati namještaj, a mačka je prestala grebati zidove. To je nevjerojatno - napisala je uz jednu od objava majka, piše Metro.co.uk.

U objavljenim videima možemo vidjeti neobične prijatelje kako spavaju i igraju se zajedno. Curica mačku i psa čak i preoblači, a trojac ujutro voli pogledati i izlazak sunca.

Mnogi pratitelji oduševljeni su videima i odnosom koji imaju malena i ljubimci.

- Koja sretna djevojčica. Pas i mačka toliko ju vole da rade sve što ona poželi - pisalo je u jednom od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • iinvidico 08.10.2020.

    Kad su djeca i psi u pitanju treba biti oprezan..od sogorovog susjeda sin u igri je psu prekrio glavu krpom,a ovaj nasrnuo na njega..srecom pa je proslo samo sa ogrebotinama po glavi i bez oziljaka..

  • AnezkaR 07.10.2020.

    Eto i nebriga vlasnika životinje uništavale namještaj očito s razlogom. Više šetanja tog jadnog (predebelog) psa a manje oblačenja u odjeću za djecu i navlačenja i biti će sretniji

  • ibezan 07.10.2020.

    Preslatko,treba vise ovakvih stvari a manje Karleuse i slicnih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare