To je to što me zanima!

Najbolji recepti za zimske salate koje će oduševiti baš svakoga

Salatu možete obogatiti proteinima biljnog podrijetla, a to može biti slanutak, grašak, bob, leća ili grah. Pečeno korjenasto povrće salati dodaje okus i izdašnost
Vidi originalni članak

Pojedinci pogrešno doživljavaju salatu kao hrpu zelenih listova posutih ribanom mrkvom uz dodatak nekoliko rajčica. Salati možete dati svrhu i učiniti je smislenim jelom te je pretvoriti u obrok, a ne dodatak glavnom jelu. Umjesto tipične baze koja se sastoji od narezane zelene salate poput kristalke, puterice ili iceberg salate, izgradite temelj uz pomoć cjelovitih žitarica kao što su kvinoja, heljda, ječam ili pir. Cjelovite žitarice ispunjavaju želudac proteinima i vlaknima pa se osjećate sitima cijelu noć.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare