To je to što me zanima!

Najbolji seks u životu polovica žena nije doživjela s mužem

Žene priznaju da im je seks u braku prilično monoton, ali ih to ne zamara previše, zato što im je od vrućih igrica među plahtama važniji zajednički odmor i opuštanje
Vidi originalni članak

Gotovo 25 posto žena priznalo je da je njihov bivši dečko bio bolji u krevetu od supruga, utvrdila je studija američkog portala iVillage provedena na 2000 udanih žena. 

Manje od polovice njih seks sa suprugom opisuje kao najbolji u životu, a skoro 66 posto pripadnica ljepšeg spola bi radije čitale knjigu, gledale film ili spavale nego se seksale s partnerom, piše MSN. Priznaju da im je seks u braku pomalo monoton, ali da im to i odgovara, potvrdila je studija. 

- Najvjerojatnije je tome tako zato što im seks nije najbitnija stvar na svijetu i imaju drugih prioriteta. Njihov je život toliko ubrzan i stresan da su im odmor i opuštanje zapravo bolji od vrućih igrica među plahtama - istaknula je urednica Liz Zack. 

Žene su najbolji seks doživjele s bivšim partnerom koji je u većini slučajeva bio impulzivan i nestabilan, no kad je u pitanju brak radije biraju nekoga s kim se osjećaju sigurno i tko im pruža stabilnost, objasnila je seksualna terapeutkinja Sari Cooper.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • crunchy 05.12.2012.

    To je sve kriva dosada. 20 godina misionarskog položaja i još 2 poze tu i tamo i bogu bi dosadile. Ljudi budite maštoviti: dirajte se, ližite, glumite da ste netko drugi, mjenjajte prostor. Sve u svemu trudite se. Svaka je pi___ više manje ista. Poanta je šta radite s njom i njenom vlasnicom.

  • Crna_1 04.12.2012.

    o daaaaaaaaa ......... zato u braku nije bilo 3 godine nikakvog dodira .... oso davnih dana u zaborav !!!!! mlakonja ..

  • Lena07 03.12.2012.

    "Skoro 66 posto pripadnica ljepšeg spola bi radije čitale knjigu, gledale film ili spavale nego se seksale s partnerom." I tko je onda tu krivac za loš seksualni život? Ili bi možda scenarij trebao biti da se ona opusti, razvali na krevet, čita neki trash ljubavni romančić, raširi nogice, a muž neka ju uz manijakalni trud i znoj pokuša dovesti do orgazma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare