To je to što me zanima!

Najlakši način: Riješite se korova uz samo jedan proizvod

Dosadni korov nametnik je dvorišta, terasi i okućnica. I kada pomislite da ste ga se napokon riješili, iznova se pojavi, ali postoji jedan kućni pripravak koji vam može pomoći u borbi protiv svih nepotrebnih travki
Vidi originalni članak

Jeftino rješenje za uništavanje korova koji se zaglavio između vaše terase postoji. Čini se da dosadne biljke uvijek iskaču na mjestima na kojima to najmanje želite. Srećom, oni koji se razumiju i posjeduju iskustvo u vrtlarstvu imaju rješenje u predmetu koji se nalazi u vašem kućnom ormariću, a koji može brzo protjerati korov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ništa nije više obeshrabrujuće nego vidjeti sate teškog rada u vrtu uništenog dosadnim korovom koji kao da niče niotkuda. Na tržištu postoji mnoštvo komercijalnih proizvoda koji služe brzom uništavanju korova, ali većina njih sadrži potencijalno štetne kemikalije.

PROVJERITE STANJE U VRTU! Što znači za biljke kad u vrtu ima glista, a što ako ih nema

Međutim, ne samo da su domaće mješavine alternativa bez kemikalija, već vam omogućavaju uštedu novca koji ćete potrošiti za proizvode kupljene u trgovini.

Rješenje je kiselina u bijelom octu koja ubija korov i gotovo sve što raste na tom području. Zato je ono izvrsno za uklanjanje korova u vašoj terasi, ali nije najbolje za one koji rastu na vašem travnjaku - jer može i njega uništiti.

TOP 5 PREPORUKA Savjeti kako do savršenog vrta: Od sadnje i važnosti glista u zemlji do suzbijanja korova

Stoga se preporučuje stavljanje bijelog octa u bocu s raspršivačem i prskanje po listovima i stabljikama korova. Octena kiselina u bijelom octu pomaže u sisanju vode iz korova, što uzrokuje njegovo sušenje. Također je važno da korov potpuno povučete kako biste izbjegli ponovno rast nakon korištenja bijelog octa. Najbolje je to što se bijeli ocat može kupiti u velikim bocama za vrlo povoljnu cijenu naspram onih skupljih sredstava protiv korova, i i trajat će vam trajati dugo, prenosi The Sun.

ŠTO POSADITI U VRTU? Ne treba im puno pažnje: Ovo otporno cvijeće teško će uvenuti čak i vrtlarima početnicima

POGLEDAJTE VIDEO: LUKSUZ U ŠESTINAMA OD 1.950.000

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Nap* 30.04.2022.

    Raste nakon kiše nikad ga se riješiti

  • 😈 30.04.2022.

    Mene od korova više zanima kako se riješiti napornih portalki

  • 30.04.2022.

    ovo me podsjetilo na divnu pjesmu koju nisam dugo slusala od sergeja - korov, sad ju odvrnem :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare