To je to što me zanima!

Najpoznatije svjetske dijete: Trosatna dijeta

Ne možete li se odricati, a ipak želite skinuti višak kile, ovo je dijeta za vas Jedite manje obroke u svaka tri sata i ubrzat ćete metabolizam
Vidi originalni članak

Sat vremena nakon ustajanja doručkujte, a zatim jedite svaka tri sata. U jednom je danu potrebno pojesti tri glavna i tri mala obroka, a posljednji mali obrok možete pojesti odmah nakon večere. Imajte na umu da posljednji obrok morate pojesti točno tri sata prije spavanja.

JEDITE VOĆE
Ujutro i popodne odaberite obroke koji sadrže 100 kalorija poput nemasnog jogurta ili manje banane. Navečer jedite obroke koji imaju do 50 kalorija poput jabuke ili šest suhih marelica.
Pripremite dan prije male obroke koje možete ponijeti na posao. mali obroci su ključni

Za glavne obroke jedite omiljene poslastice, ali nemojte pretjerivati u količini. Što manje kalorija unesete u organizam, to ćete brže mršavjeti. Optimalno je kilogram na tjedan.

Manji i češći obroci smanjuju razinu hormona stresa i hormona apetita koji u većim količinama uzrokuju veću potrebu za hranom te prejedanje. Najvažnija je organizacija vremena. Pokušajte uvijek jesti u isto vrijeme kako biste što prije usvojili način prehrane manjim obrocima, i to svaka tri sata.

POZNATI NA DIJETI
Čak je i Oprah preporučila trosatnu dijetu, čiji je tvorac Jorge Cruise. Ova je dijeta slavna među američkim zvijezdama. Zahvaljujući trosatnoj dijeti, vitku liniju održavaju Angelina Jolie, Jennifer Lopez i Naomi Campbell

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare