To je to što me zanima!

Najtraženije su umjetne grudi, botoks i uklanjanje dlačica

Liposukcija se sve manje traži, a potražnja je najveća za mladolikim izgledom i većim grudima, posebice zbog kirurških inovacija uz koje dojke izgledaju prirodno
Vidi originalni članak

Trend povećanja grudi se nastavlja i broj takvih operacija u proteklih 10 godina porastao je za 40 posto, podaci su američkog Udruženja plastičnih kirurga. Osim toga, pacijentice su sve zadovoljnije modernim kirurškim tehnikama zbog minimalnih ožiljaka i što prirodnijeg izgleda.  

Da su obline popularne svjedoči i podatak da je broj operacija vađenja masnog tkiva pao za oko 10 posto, a od svih pacijentica koje se odluče na estetske korekcije, njih 70 posto želi povećati grudi. Od  zahvata pomlađivanja najpopularnije su injekcije botoksa, čija je popularnost porasla za više od 500 posto u posljednjih nekoliko godina, a u trendu je i uklanjanje dlačica laserom.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • PetraPan 25.03.2011.

    Centri moći su vam prvo popili mozak pa vas sada legalno pljačkaju !! Slijedeće što će vam operirati odnosno za štro će vam oteti pare jest estetska operacija slezene ili bubrega. "Umjesto na grah ja bih da mi bubreg sliči na zvjezdicu. Jel može to doktore?"

  • IP95 25.03.2011.

    draze mi je vidit prirodne (.)y(.) nego umjetne ( . ) y ( . ) :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare