To je to što me zanima!

Najbolji trenuci subotnjeg Chill&Grilla na jednom mjestu

Cooking show pod kuhačom chefa Mišela Tokića, proglašenje 50 dobitnika nagradnog natječaja, glazbeni spektakl u režiji poznatih DJ-eva... Zabava nije stala niti ovog vikenda, a evo što ste možda propustili
Vidi originalni članak

I ptice na grani znaju da Chill&Grill pravi najbolju feštu! Tako je sunčano proljetno vrijeme ovog vikenda izmamilo građane na balkone, u dvorišta i terase, gdje su se uz roštilj družili s članovima obitelji i uživali u ovogodišnjem programu.

Evo kako je izgledala Live svirka DJ DaDooa 

DJ DaDoo nastupao je s kolegom iz agencije Urbani Eventi te su dečki donijeli pravo glazbeno osvježenje.

Za one koji su propustili cooking show Podravkinog chefa Mišela Tokića, donosimo još jednom sjajan recept za tunu s povrćem i pikantnim umakom, a dodatne recepte možete potražiti u specijalu na portalu missGASTRO.

Ne zaboravite da se nagradni natječaj nastavlja

Iako smo odabrali već 50 dobitnika Chill&Grill poklon paketa, ne morate brinuti jer nagrada ima još! Zato ovog puta nemojte propustiti priliku i sudjelujte u nagradnom natječaju koji je danas ušao u 2. krug. Sve što trebate napraviti jest posjetiti glavnu stranicu Chill&Grilla 2020, gdje ćete pronaći sve informacije o natječaju, ali i podatke o nagradama. Fotić u ruke i sretno!

Sutra budite uz Live Facebook 24sata i poslušajte glazbeni spektakl

CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS sutra će u 14:30 izvesti Soul Shadows band, riječ je o vrhunskim glazbenim profesionalcima iz najboljeg amsterdamskog kluba za live svirke - BOURBON STREET CLUB. To specijalno glazbeno iznenađenje za sve građane Hrvatske stiže direktno iz Amsterdama te će svirati uživo s krova jedne zagrebačke zgrade! Zato nas pozorno pratite jer možda dođu baš u vaš kvart.

A evo i službenog poziva:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare