To je to što me zanima!

Nakon deset tjedana zdravog života imaju 20 kila manje

Karmela se sjajno osjeća u svom tijelu i lako se bori protiv slatkih poroka. Iako zbog prevelike odjeće mora mijenjati garderobu, Ana će u 2011. godinu ući zadovoljnija
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Karmela Vukov-Colić i studentica Ana Butara tijekom deset tjedana programa “Mršavimo zajedno” iz temelja su promijenile sadržaj hladnjaka, objavile rat suvišnim kilogramima i hrabro odradile naporne treninge u teretani. Nakon deset tjedana kandidatkinje vježbaju s osmijehom na licu prisjećajući se teških početaka kad su se mučile tek s nekoliko trbušnjaka. Usvojile su zdrave životne navike, a neke od namirnica za koje nisu znale ni kako izgledaju sad su omiljene na njihovim jelovnicima. 


- Otkrila sam novi svijet na odjelima zdrave hrane i među utezima u teretani - sretna je Karmela. Muke nisu prošle bez nagrade - Karmela je za dva mjeseca smršavjela osam kilograma, a u struku je uža za deset centimetara. Trud se još više isplatio Ani. Smršavjela je 12 kg, a u struku je izgubila 11 cm. Također, poboljšale su zdravstveno stanje jer su smanjile trigliceride i masnoće u krvi. Program mršavljenja na portalu www.zdravakrava.hr koji su slijedile prošlo je već četvero sudionika akcije “Mršavimo zajedno” i svi su izgubili po desetak kilograma.

Učvrstila sam tijelo, a celulit lagano nestaje

Koliko se toga promijenilo! Počela sam doručkovati, zdravo se hraniti, redovito vježbati, učvrstila sam tijelo, smanjila težinu i obujam, a celulit polako nestaje, sretna je Karmela.

Ni ne trepnem dok netko kraj mene jede slatko

Uz mišiće ova tri tjedna trenirala sam i samokontrolu. Neki dan, kad se prijateljica počastila čokoladnim muffinom, nisam ni trepnula, pohvalila se Ana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare