To je to što me zanima!

Nakon dva dana boli otkrili su da joj u uhu živi mali macaklin

To je bio moj posljednji pacijent taj dan. Još uvijek me zbunjuje činjenica da se mali gušter uspio provući kroz tako malu rupicu u uhu, ispričala je kasnije doktorica Varanya
Vidi originalni članak

Doktorica Naranya Nganthavee (25) iz Bangkoka je u ponedjeljak, tijekom svog prvog dana u bolnici Rajaviti, otkrila malog macaklina u uhu pacijentice koja joj je došla na pregled zbog jake boli.  

Mlada doktorica je bila jako iznenađena kad je vidjela da se nešto pomiče u uhu pacijentice. Nakon što je doktorica uho premazala antiseptikom, medicinska sestra je pomoću pincete izvukla malog macaklina. 

- To je bio moj posljednji pacijent taj dan. Još uvijek me zbunjuje činjenica da se mali gušter uspio provući kroz tako malu rupicu u uhu - doktorica Naranya je napisala uz objavu fotografije macaklina na Facebooku. 

Doktorica je bila zabrinuta da su u uhu ostali dijelovi macaklina te je pacijenticu poslala u utorak kod otorinolaringologa.

- Specijalist je potvrdio da je iz uha uklonjen cijeli macaklin te da nema dijelova repa, čega sam se najviše bojala - izjavila je za Daily Mail

- Bila sam jako sretna. Čak mi je doktor čestitao na jako dobro obavljenom poslu. Skoro sam se rasplakala - rekla je. 

OPASNOSTI NOVE TEHNOLOGIJE Od gledanja u mobitel i tablete ljudima je počeo izrastati 'rog'

Macaklin je bio jako mali, tek je počeo rasti, a u pitanju je vrsta koja se često može pronaći u kućama na Tajlandu, te ga tamo nazivaju Jing Jok. 

Kako je uspio ući u uho i preživjeti dva dana, nitko od doktora ne može objasniti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vidum 29.06.2019.

    A taman se skućio.......

  • PRCO 29.06.2019.

    To nije nista ,ja sam jucer osjetio leptirice u trbuhu!

  • 29.06.2019.

    Bangkok, India i ekipa.. Tamo ces nac i slona u uho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare