To je to što me zanima!

Nakon velike tuge, ogromna sreća: Trenutak kada je Bela čula da smije povesti psića kući

Bela je mala volonterka u Skloništu za nezbrinute životinje Luč Zagorja u Selnici kraj Marije Bistrice. Sa sekom Unom (8) iz Zlatara vikendom se dolazi brinuti o psićima koji čekaju svoj zauvijek dom
Vidi originalni članak

Bela nije mogla ni govoriti ni disati. Suze su u prvih 10 minuta bile njezina jedina reakcija kad je shvatila da iz skloništa dome vode zelenooku Živku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bela Horvat (10) grlila je tu veselu dvomjesečnu kujicu koja je završila u skloništu jer ju je netko takvu malenu i krhku odbacio i ostavio samu u prirodi.

- Vodimo je doma - šapnula je mama Valentina teti Mirjani, voditeljici skloništa.

DLAKAVI PRIJATELJI Razlozi zašto ljubimac naginje glavu dok mu nešto govorite

Čula je to Bela, ali nije bila sigurna čuje li dobro. Širom je otvorila oči, pogledala mamu, ne vjerujući čuje li dobro. Mama se nasmiješila i kimnula. A Bela, sada svjesna da će Živka biti njihov novi član obitelji, počela je drhtati, čvrsto je stisnula Živku, a suze su tekle i tekle...

Bela je mala volonterka u Skloništu za nezbrinute životinje Luč Zagorja u Selnici kraj Marije Bistrice. Sa sekom Unom (8) iz Zlatara vikendom se dolazi brinuti o psićima koji čekaju svoj zauvijek dom.

Imale su svog dlakavca s kojim su dijelile sve trenutke i događaje. Njihov ravnopravni član obitelji nedavno je uginuo u 17. godini. Obitelj je gubitak teško podnijela, Bela i Una najteže. Nadomještale su taj gubitak u Luči Zagorja. No nedostajao je netko doma. Netko živ kao živo srebro. Sada imaju Živku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nije tako sve crno. 28.02.2024.

    Bravo mama sretno.

  • Obavijesnirazgovor 27.02.2024.

    Ne zna se tko je bio tužniji pesek ili curica....Mami pozdrav!

  • Aglaonema 27.02.2024.

    Prelijepo💚🐕

Komentiraj...
Vidi sve komentare