To je to što me zanima!

Napravi sam ove osvježavajuće koktele i uživaj na balkonu

Sve do 31. svibnja Chill&Grill kroz platforme 24sata donosi bogat online sadržaj za najbolju zabavu kod kuće uz roštilj, uživanje u chill zoni i odličnu Live svirku, i sve to uz neodoljivo dobre koktele
Vidi originalni članak

Filip Pleteš zadnjih godinu dana radi kao Brand Advocacy Manager za Brown Forman West Balkans. Primarni posao mu je širenje znanja o whiskeyju i koktelima. Prije ove pozicije Pleteš je radio kao Bar Manager na Holland America Cruis Line-u, te kao Operations Manager u Nikki Beach-u u Marbelli, gdje je i posluživao neke od vrhunskih koktel klasika koje je podijelio s nama u sklopu Chill&Grill platforme zabave, roštiljanja, svirke i uživanja u chill zoni.

Ovogodišnji Chill&Grill je cjelomjesečni spektakl u kojem je za građane diljem Hrvatske kreiran najveći digitalni program sadržaja vezanog uz roštiljanje i svega onoga što ti treba da bi u svoja četiri zida uživao u druženju s najmilijima. Pripremite za vikend svoje omiljene koktele, donosimo vam recepte za one bezalkoholne, ali i za one malo jače.

Tennessee Mule

Sastojci:

50 ml Jack Daniels Old Number 7

Schweppes Ginger Ale / Three Cents Ginger Beer

Limeta

Priprema: Uzmite start bakin lončić iz kojeg ste kao mali pili mljeko te ga napunite ledom. Nakon toga dodajte 50 ml Jack Daniels Old Number 7 ( jedna mjerica čaše za kratka pića), iscijedite polovicu svježe limete u lončić te ga napunite do vrha Ginger Aleom. Dodajte krišku limete za svježinu i dekoraciju.

Jack Collins

Sastojci:

40 ml Jack Daniels Old number 7

20 ml svježeg soka od limuna

1 velika žlica šečera

Top up Mineralna 

Priprema: Uzmite highball čašu te je napunite ledom. Nakon toga redosljedom koji je naveden iznad dodajte sve sastojke i promiješajte. Ukrasite kriškom limuna, i uživajte

Bezalkoholni kokteli (Free - Paloma)

Sastojci:

20 ml Monin sirup Bijela breskva

60 ml sok crvenog grejpa

Top up - Tonic - ( Schweppes Slim Line Tonic bez šećera ovdje super ide)

Priprema: Uzmite rocks čašu, te je napunite ledom. Nakon toga redosljedom koji je naveden iznad dodajte sve sastojke te promješajte. Ukrasite kriškom limete.

Garden Fizz

Sastojci:

4 koluta krastavca

1 svježi ružmarin

Čajna žlica šećera

Polovica soka od limete

Nadopuniti Mineralnom vodom

Priprema: Uzmite rocks čašu, na dnu čaše zgnječite šećer, krastavac i ružmarin te je napunite ledom. Nakon toga dodajte svježi sok od limete te nadopunite mineralnom vodom i dobro promiještajte. Ukrasite grančicom ružmarina I 2 koluta krastavca.

Šaljite nam fotke roštilja i osvojite nagrade

I svakako ne zaboravite da do 8. 5 traje nagradni natječaj, u kojem dijelimo 50 paketa nagrada ukupne vrijednosti 25.000 kn. Svaki paket vrijedan je 500 kn, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kuponi i sočno, svježe meso spremno za roštilj. Sve što trebate je biti kreativni i poslati nam fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za roštiljanje. Stoga #ostanidoma, fotkaj svoj roštilj i pošaljite nam sliku, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja. Svaki vikend, sve do kraja svibnja, Chill&Grill vam donosi sjajan live program. Subotom ujutro starta live cooking show s vrhunskim chefom, a nakon toga live svirka na Facebooku 24sata kao nezaobilazna glazbena kulisa za ručak s roštilja u obiteljskom okruženju. Svirku nastavljamo i u nedjelju, a sve detalje o Chill&Grillu pratite na službenoj stranici chillgrill.hr i digitalnim platformamama 24sata.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.05.2020.

    Uzivaj ti na balkonu

  • Quentin Borg 06.05.2020.

    Ovo su recepti kako dobiti proljev

  • Hurmak 06.05.2020.

    1decilitar vina , 1decilitar mineralne najbolji koktel, isprobajte kod kuće

Komentiraj...
Vidi sve komentare