To je to što me zanima!

Napravite domaći tartar umak i poslužite uz lignje ili hobotnicu

Tartar umak je nezaobilazan dodatak svakom ribljem jelu, a mnogima je obavezan i kada jedu pohano meso. Odlično je i to što ga možete napraviti kod kuće
Vidi originalni članak

Dan tartar umaka obilježava se svake godine na današnji dan, a pošto se petkom na meniju rijetko nalazi meso, tu si ribe i morski plodovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu dolazi tartar umak koji postaje nezaobilazan dodatak svakom ribljem jelu. On se odlično slaže sa ribljim, ali i mesnim jelima. Odlično je i to što ga možete napraviti kod kuće.

Sve što vam treba su kiselo vrhnje, češnjak, kiseli krastavac, majoneza, senf i limunov sok. Češnjak i krastavac nasjeckajte na sitno, sastojke pomiješajte i prije posluživanja ostavite u hladnjaku da se umak ohladi.

MORSKA DELICIJA 7 super recepata: Lignje se pune blitvom, a odlične su i u rižotu

Poslužite ga danas uz lignje, ribu ili hobotnicu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare