To je to što me zanima!

Napravite fine krokete pa ih servirajte uz sir ili vrhnje

Kroketi su jedan od omiljenijih načina pripreme krumpira, a uz nekoliko korisnih savjeta ispast će vam toliko ukusni da ćete prste lizati. Odlično idu uz svježi sir i vrhnje
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 300 g kuhanog krumpira
  • 2 jaja
  • 100 g oštrog brašna
  • 2 žlice vrelog mlijeka
  • 150 g ribanog parmezana
  • za paniranje: 2 jaja, krušne mrvice, sjeckani peršin

Priprema: Krumpir propasirajte dok je još vruć te dodajte jaja, brašno, mlijeko i sir i zamijesite tijesto. Napravite loptice i panirajte ih u umućenim jajima i krušnim mrvicama pomiješanim sa sjeckanim peršinom. Pržite krokete u većoj količini jako zagrijanog ulja dok ne porumene. Poslužite ih s umakom od sira ili vrhnja. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • montello 21.02.2016.

    bljak

  • Lina39 21.02.2016.

    Ko voli hrskavije neka napravi u obliku pljeskavica i onda panira.Super su ,isprobano !! /mogu se dodavati i drugi začini u smjesu /

  • Kashmir 21.02.2016.

    A krokete napuniti sa kockicama sira mmmmljaaaac ;))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare