To je to što me zanima!

Napravite prirodni sprej protiv znojenja i neugodnog mirisa

Prirodna kozmetika koju sami napravite kod kuće, puno je bolji izbor od kupovne. Osim što ste sigurni kakvi sastojci dolaze u kontakt s vašom kožom, možete biti sigurni i da je to puno zdraviji izbor
Vidi originalni članak

Znojenje je važno za ljudsko tijelo jer se tako rashlađuje i izbacuje štetne tvari iz organizma. Stoga samo znojenje nije problem, već neugodan miris koji to nosi sa sobom, a može se spriječiti. 

Da bi riješili taj problem, ne Morate odmah pojuriti u trgovinu, dezodorans možete napraviti i sami.

NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE Genijalan trik kako popraviti razdvojeni zatvarač za minutu

Donosimo vam dva načina pripreme, vrlo jednostavna i brza.

1. recept

Tri žlice sušene kamilice prelijte sa litrom vode. Prokuhajte i ostavite sat vremena poklopljeno. Nakon toga to procijedite i dodajte žlicu soda bikarbone. Dobro promiješajte da se soda otopi i ulijte u bočicu sa raspršivačem. Sprej slobodno koristite po nekoliko puta na dan. Umjesto spreja, tekućinu možete koristi i tako da je krpicom nanosite na pazuhe i lagano ih prebrišete.

2. recept

U litri vode otopite pola žličice soli i time periodično prebrišite pazuhe. Ostavite sat vremena pa isperite vodom. Naime, ako ova mješavina dugo ostane na koži, može je isušiti. Ovu metodu smanjivanja količine znoja prakticirajte 12 dana za redom, prenosi uspesnazena.com.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.05.2019.

    ma kupim u ducanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare