To je to što me zanima!

Napravite sami domaći maslac za tijelo koji hidratizira kožu

Za izradu vam trebaju: pola šalice shea maslaca, pola šalice kakao maslaca, pola šalice kokosova ulja, pola šalice ulja po izboru (bademovo, maslinovo itd.) i neko eterično ulje
Vidi originalni članak

Maslac za tijelo je čvršće i masnije teksture od losiona te služi hidrataciji i omekšavanju suhe kože tijela. Pošto ne sadrži vodu kao klasični losioni, ne isušuje kožu, nego je dubinski hidratizira. Izrada maslaca za tijelo je jednostavna, a potrebno vam je samo nekoliko sastojaka.

POGLEDAJTE VIDEO Kako ova žena njeguje kožu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Preporučuje se da ga iskoristite unutar šest do osam mjeseci i držite u hermetički zatvorenoj posudi dalje od sunca.

Za izradu vam trebaju: pola šalice shea maslaca, pola šalice kakao maslaca (ili još shea maslaca), pola šalice kokosova ulja, pola šalice ulja po izboru (bademovo, maslinovo itd.), po želji 10-30 kapi eteričnog ulja.

U staklenu zdjelu dodajte sve sastojke osim eteričnog ulja (ako ga koristite). Zdjelu stavite iznad lonca s kipućom vodom da se sve otopi. Nakon toga maknite zdjelu i ostavite nekoliko minuta da se smjesa ohladi.

dan princes krafni Francuska kraljica je ovu finu poslasticu morala imati na stolu

Zatim dodajte eterično ulje i stavite u hladnjak da se hladi jedan sat. Električnom pjenjačom mutite stvrdnutu smjesu oko 10 minuta dok ne postane mekana i prebacite je u čistu staklenku na hladno mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare