To je to što me zanima!

Naslonjač i sofa 'bježe’ od zida za dojam prostornosti

Mali sag ispod stolića za kavu stvorit će ležeran ugođaj i kutak za opuštanje i razgovor. Izaberite tepih živih boja koji će osvježiti dnevni boravak
Vidi originalni članak

Kako bi dom izgledao kao na fotografiji časopisa, ali i da biste stvorili ugodnu atmosferu, odmaknite sofu od zida i smjestite uz nju stolić za kavu, samo je jedan od savjeta dizajnera interijera. Mali sag ispod stolića za kavu stvorit će ležeran ugođaj i to neka bude vaš kutak za opuštanje. Izaberite tepih živih boja koji će osvježiti dnevni boravak, a naslonjače premještajte dok ne postignete idealnu kombinaciju praktičnosti i prostornosti. Prostor se može povećati i dekorom prostorije u jednoj boji - bijeli zidovi, kauč i stol mogu izgledati vrlo sofisticirano, a monokromatsku atmosferu možete “razbiti” ukrasnim jastucima u raznim bojama, biljkama i retrovazama.
Slike postavite u visini očiju ili samo malo više, savjetuju dizajneri. Maštoviti okviri umjetnina povećat će ljupkost vašeg doma, a zrcala pokušajte namjestiti tako da reflektiraju zanimljiv pogled. No ne slijedite slijepo trendove, nego iskoristite maštu.

>>> Jedan zid u veseloj boji i žućkaste sjene lampi
Vidljivu promjenu unijet će malo boje, pa obojite samo jedan zid u vama omiljenoj boji, ali pripazite da odgovara ostatku namještaja. Osvjetljenje lampama stvara topliju atmosferu od rasvjete lusterom, a njihove žućkaste sjene čine nezamjenjiv ugođaj. Za dnevni boravak idealne su visoke, tanke lampe u uglovima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare