To je to što me zanima!

'Imam 50 i ne mislim se odreći minica, bikinija i vrućih hlačica'

Vikendom se ponekad uskladim i sa svojom kćeri, koja će ubrzo napuniti 18 godina, u odgovarajućim poderanim trapericama. I da, koljena su mi pomalo naborana, kaže Tracey Lea Sayer (50)
Vidi originalni članak

Pokidane traperice 'neprikladne' su za žene starije od 35 godina, modne trenirke nisu prikladne za žene starije od 40 godina, a nošenje bikinija za one starije od 41 godinu, tvrdi jedno istraživanje. Tracey Lea Sayer (50), modna urednica, se nikako ne slaže s ovim tvrdnjama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uskoro ću proslaviti 50 godina i ne pomišljam iz svog ormara 'baciti' trenirke, bikinije, kratke hlače ili bilo što drugo što se smatra 'neprikladnim' za nekoga u mojim godinama - rekla je Tracey koja voli odbacivati 'modna pravila', a sve to dokumentira na svom Instagram profilu i ne obazire se što drugi misle o tome.

VELIKA RAZLIKA Pokazala fotke prije i nakon uređivanja: 'Sve je u detaljima'

- Ono što je za mene bilo ključno je gledati se u oči u ogledalu i prihvatiti tko sam i kako izgledam. Naučila sam voljeti svoje bore. To mi je pomoglo da pronađem sebe i shvatim što mi odgovara - otkrila je.

Tracey često nosi kratke hlače, suknje kao i poderane hlače.

GOSTI U DOBROM DRUŠTVU Hotel u Londonu nudi druženje s ponijem: Voli maženje i piknik

- Vikendom se ponekad uskladim i sa svojom kćeri, koja će ubrzo napuniti 18 godina,  u odgovarajućim poderanim trapericama. I da, koljena su mi pomalo naborana, ali mislim da to dodaje njihovom šarmu - kaže Tracey i savjetuje svim starijim ženama da ne postavljaju sebi neke stilske ili modne granice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli trayslounge (@trayslounge)

- Kako starimo često se govori da nosimo ono u čemu se osjećamo ugodno, što nije loše i odijevanje može učiniti bez stresa. Međutim, ako ne pokušate nešto drugačije, nikada nećete znati kako se osjećate u tom. Stoga nemojte nametnuti sebi neka ograničenja. Nikada niste prestari da nešto obučete. Probajte i nosite ako se u tom osjećate sretno - rekla je Tracey koja također obožava nositi i bikinije.

- Bikiniji su za svakoga i ja ih obožavam nositi. Nemam apsolutno nikakvu namjeru da ih se ikad odreknem kao i seksi donjeg rublja - dodala je, a piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 30.08.2021.

    Na takvo tijelo sve ide

  • danho 30.08.2021.

    meni je neukusno vidjeti stariju zenu, sa minicom, dekolteom, tako i muskog u starkama, nekim otkacenim kombinacijama gdje si on misli da je mladi decec..pomislim u sebi da se ne moze pomiriti sam sa sobom da stari i da je smijesan....i nastavim dalje..mozda zato sto sam ja u svoje teenergsko doba bila full ekstravagantna, ljudi su se okretali zua mnom i tada mi je to godilo.. za klince danas velim da su ubi boze dosadni, bez individua.a danas se oblacim ajmo rec normalno, da mi se svidja, uredno i neda mi se privlacit vise paznju...

  • eho_ 30.08.2021.

    Nema to veze sa godinama, nego kako se osjeća čovjek u svojoj koži. Ako je zadovoljan sobom, neka nosi što god tko želi..ima i pravo na to. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare