To je to što me zanima!

Nećete se ni okrenuti, a oni će s vama već činiti što požele!

Thomas Erikson, svjetski poznati psihološki savjetnik, naučit će vas kako vas psihopati iskorištavaju i manipuliraju vašim slabostima te kako ćete se u skladu s tipom vaše osobnosti
Vidi originalni članak

Kad uđete u neku prostoriju, dobro razgledajte i vidite tko je od prisutnih idiot. Ako ne vidite idiota, vjerojatno ste to vi. Ovakva teorija razvila se po internetu i potpuno je pogrešna, ali otkriva zanimljivu činjenicu. Nitko od nas ne zna kakav je zapravo onaj drugi. Ne znamo je li riječ o potencijalnom ubojici ili okorjelom altruistu.

Thomas Erikson, znanstvenik i svjetski poznati psihološki savjetnik, naučit će vas kako vas psihopati iskorištavaju i manipuliraju vašim slabostima te kako ćete se u skladu s tipom vaše osobnosti oduprijeti njihovim manipulacijama. Naravno, nisu svi koji imaju psihopatske osobine psihopati, a nije ni svaki psihopat serijski ubojica. Ipak, psihopati su među nama i na njih možete naletjeti mnogo češće nego što biste pomislili - na poslu, u obitelji, među prijateljima.

Došlo je vrijeme da naučite njihovu taktiku, jer jednom kad se odluče, nećete se stići ni okrenuti, a oni će s vama već učiniti što god požele. Knjiga otkriva njihove metode - i objašnjava psihološki DISA model koji pokazuje je li vaš tip osobnosti crven, žut, zelen ili plav. Opskrbit će vas alatima za pravodobno prepoznavanje opasnosti - i postat ćete svjesni kako netko može iskoristiti vaš tip osobnosti.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • muskarac 12.02.2020.

    preporucam

  • Coco.Chanel 12.02.2020.

    Kad shvatite da imate sa psihopatom posla, manipulaciju i zlostavljanje odmah treba prekinuti i izbrisati tu osobu iz svog zivota.To je jedini spas.Sve drugo je pakleni krug bez kraja.I ne brinite naci ce onu sebi brzo novu zrtvu.Provjereno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare