To je to što me zanima!

Neka se vidi raskoš... Prsteni se nose baš na svakom prstu

Trendi nakit: Uz prsten preko zgloba kombinirajte jednostavne verzije na vrhovima prstiju. Ovaj trend predlažu Proenza Schouler, Nina Ricci i Mara Hoffmann
Vidi originalni članak

U aktualnoj sezoni mogu se izdvojiti samo dva trenda - glomazne naušnice koje se nose na jednom uhu i prsti ukrašeni najrazličitijim prstenima. 

Što se tiče potonjeg, mogli smo ga vidjeti kako na revijama najvećih svjetskih modnih središta tako i na crvenim tepisima. Kolekcije Proenze Schouler, Nine Ricci i Mare Hoffmann stilizirane su predimenzioniranim, višebojnim prstenima, a možda najdojmljivije celebrity izdanje je ono modela Jourdan Dunn. Ako se poput nje odlučite za prsten koji se nosi preko zgloba, ostali neka budu na vrhovima prstiju te što tanji i jednostavniji. 

PA/Pixsell

Idi na 24sata

Komentari 15

  • alan ford_1 05.12.2014.

    Previše kičasto.

  • nikolce 05.12.2014.

    Pa to nije prstenje> To je gvozdjara. Nedaj Bog da te dira. Pa ta bi te izgrebla do kjrvi. Koliko ste vi godina u zaostatku s modom? Pa to je nosila moja sestra Anica kad je bila 16 godina Ona je umrfla u kasnoj dobi i ako vas zanima jos je imala lancic od palca do malcaka.Ova to nema.

  • ilmare 05.12.2014.

    Dobar izgovor za ne raditi ništa . šta može raditi sa tolikoprstena na rukama.? A gdje su kolutovi oko vrata kao one u Africi, kad je već navalila sa tim.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare