To je to što me zanima!

Neusklađeni: Dok bi žene seks u 11 navečer, oni bi u 8 ujutro

Jedan od najvećih problema je neusklađenost libida, kojim upravljaju hormoni. Ženama je najbolje vrijeme za seks večer, dok su muškarci orni već rano ujutro
Vidi originalni članak

Kaže se da su žene s Venere, a muškarci s Marsa, a nova seks-studija britanske tvrtke Lovehoney pokazuje da funkcioniramo i u različitim vremenskim zonama. Naime, oko 68 posto žena i preko 63 posto muškaraca bili su u vezi s nekime tko nije imao kompatibilan libido njihovom, piše The Independent.

Ljudi najčešće misle da je problem u tome što netko želi više, a netko manje seksa u odnosu, no razlog može biti i puno jednostavniji - partneri su raspoloženi za seks u različito vrijeme.

Tako je većina žena najviše raspoložena za vruće igrice u večernjim satima, dok muškarci najviše energije i želje imaju ujutro, potvrdila je studija na preko 2300 parova.

Konkretno, seksualna želja žena je na vrhuncu u 23 sata i 21 minutu, a muškaraca u 7 sati i 54 minuta ujutro. 

- Postoji velika razlika u tome u koje doba žene i muškarci žele seks, a tu razliku diktiraju spolni hormoni - zaključio je voditelj studije, Richard Longhurst. 

Ipak, dok preko 50 posto muškaraca kaže kako je njihova seksualna želja stalna, za oko trećinu žena ona ovisi o raspoloženju. 

Idi na 24sata

Komentari 272

  • muni seferendi 09.05.2015.

    ujutro sa ženom, posljepodne sa gazdinom kćerkom

  • LANA555 07.05.2015.

    Ajme meni.nek se svako sevi kako boce i kada hoce.Nista dva puta jedanput za nezinu dusu drugi put za negovu i super svi stetni i zadovoljni .Kaje to

  • Presveti Svetac 07.05.2015.

    Brutalno sam usklađen

Komentiraj...
Vidi sve komentare