To je to što me zanima!

Nike ponovno osvaja žene - s inovativnošću i dizajnom...

Zavirite u kolekciju za proljeće/ljeto 2015.: Nikeove proljetne modele predstavile su modeli Karlie Kloss i Joan Smalls, kao i sportašice Allyson Felix i Darije Klishine
Vidi originalni članak

Nike je u New Yorku predstavio žensku kolekciju za proljeće i ljeto 2015. Kao i uvijek, vodeći je proizvođač sportske opreme kolekciju predstavio na spektakularnom eventu i impresionirao sve prisutne inovacijama i revolucionarnim dizajnom. Nikeove proljetne modele predstavile su supermodeli Karlie Kloss i Joan Smalls, kao i najbolje sportašice današnjice poput Allyson Felix i Darije Klishine.

Veliku pažnju Nike je privukao ekskluzivnom kolekcijom Nike x Pedro Lourenço čije je zaštitno lice Viktorijina anđelica Karlie Kloss. Kolekcija sadrži tri odjevne kombinacije i dva para tenisica, a prevladavaju uski modeli jer je kolekcija inspirirana šezdesetima. 

Osim Nike x Pedro Lourenço kolekcijom, modno-sportski div osvojit će žene i brojnim drugim modelima za proljeće i ljeto sljedeće godine, koji su savršeno dizajnirani za različite sportske aktivnosti – od ranojutarnje joge do večernjeg trčanja. 

Među brojnim komadima koje je Nike predstavio najveću pozornost privlače Flyknit tenisice i sportski grudnjaci, kao i najzanimljiviji materijali od kojih je izrađena oprema u proljetnoj kolekciji.

Flyknit tehnologija

Revolucionarna Nikeova Flyknit tehnologija donijela je veliku promjenu na području dizajniranja i izrade tenisica. Vrhunac ove tehnologije je vrsta pređe (duga isprepletena vlakna) i tkanina koja je dizajnirana da bude lagana kao pero i koja u potpunosti prati liniju stopala i praktički je bez šavova. 

Rezultat je nevjerojatno lagana tenisica koja trčanje čini još lakšim. U usporedbi s tradicionalno izrađenim tenisicama, gornji dio Flyknit tenisica je čak 72 posto lakši od gornjeg dijela ostalih tenisica. Flyknit tehnologija donijela je i mnogo više preciznosti prilikom dizajniranja – fleksibilnost, potpora i prozračnost tenisice spojeni su u jednu cjelinu i to na njenim ključnim dijelovima. 

Revolucionarna tehnologija dostupna je u sklopu tri glavne linije u kolekciji za proljeće 2015. – Nike Flyknit Lunar 3 kolekcija za trčanje, Nike Flyknit Zoom Agility za trening i Nike Roshe. 

Inovacija u materijalima

Najnoviju Nikeovu proljetnu kolekciju za žene obilježavaju i inovacije u materijalima. Upravo je zbog tih inovacija Nikeova sportska odjeća maksimalno mekana i udobna, dok se istovremeno savršeno prilagođava tijelu tijekom najrazličitijih pokreta i regulira toplinu.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • otilliaOS33 21.11.2014.

    volim casual, tako se i nosim i većinu slobodnog vremena sam u takvoj odjeći.....Nike je ok, ali malo preskup....slika 5.....voljela bih nositi to, to je moj stil :) ....a ni tenisice na slici 4 nisu za baciti :)

  • Tišina mora 05.11.2014.

    obožavam njihove tenisice a i imaju lijepe i dobre sportske grudnjake:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare