To je to što me zanima!

Nisu godinama bile kod frizera, a njihove preobrazbe oduševile

Nevjerojatne transformacije žena zorno dokazuju kako kućni tretmani bojanja pa i šišanja često završe oštećenom kosom, a pomoć frizera nekad je zlata vrijedna
Vidi originalni članak

Želi li žena nešto brzinski promijeniti na svome izgledu - promjena frizure idealno je rješenje. Taj najveći ukras ženskom licu i simbol ženstvenosti nosi se u raznim varijantama i bojama, a ponekad nakon učestalih promjena ili loših rezultata dođe do zasićenja, koje završava izbjegavanjem frizera.

Upravo je takav slučaj s ovim ovim damama, koje su odlučile pauzirati odlaske kod frizera te su se šišale ili bojale kosu u kućnoj radinosti. Nakon mjeseci, a u nekim slučajevima i godina izbjegavanja frizera ipak su dobile "profesionalni tretman", a promjena je više nego očigledna:

Idi na 24sata

Komentari 151

  • gabriella_1 07.04.2016.

    Ni jedna žena se ne frizira prije odlaska u salon. Dakle, uslikali ste ove žene bez frizue i bez šminke, te drugi put sa friškom frizurom i šminkom! Koje čudo!

  • black_cat 07.04.2016.

    oprane i isfrizirane

  • Mthesecond 06.04.2016.

    Daleko ljepše i ˝svježije˝ izgledaju na slikama poslije...Nove žene :)) A ta dobrodošla promjena ne zahtjeva previše...Eto dovoljno je samo promijeniti frizuru i nabaciti nešto šminke...Samo se treba odlučiti na taj korak :)) Lijepo za oko drugima,a donosi štošta dobrog i tim ženama :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare