To je to što me zanima!

Njegov glas više će je zavesti od duhovitosti i dobrog mirisa

Najpoželjniji muški glas je pomalo zadihan, dubok i prodoran, ali ne i preglasan. Kao takav predstavlja savršen spoj snage, muževnosti i nježnosti, kažu stručnjaci
Vidi originalni članak

Muškarčev stav i glas, a ne izgled, duhovitost i parfem najveći su aduti zavođenja. Boju glasa, njegovu dubinu ali i jačinu žene povezuju s privlačnošću, prijateljskim stavom, pa čak i fizičkim dojmom, pokazala je studija Sveučilišta London. Ženama su najprivlačniji duboki i prodorni te pomalo zadihani glasovi koje doživljavaju kao idealan spoj muškosti i snage s prizvukom nježnosti.

Kako su žene sklonije određenim muškim glasovima, tako su i njima više sviđaju visoki ženski tonaliteti, kažu istraživači. S tim glasom povezuju prijateljstvo, ali i spremnost na ustupke, piše Daily Mail.

- Za muškarce je bolje da im glas zvuči zadihano, a ne agresivno, no visoki tonovi će svakako odbiti ženu - rekao je voditelj studije dr. Yi Xu koji je teze potvrdio u eksperimentu s volonterima.

Dodaje kako se i u životinjskom svijetu partneri biraju po glasu te da se duboki glasovi povezuju s veličinom i snagom, a visoki sa ženstvenošću i vitkošću.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • blue sky25 23.05.2013.

    onaj pravi duboki muški glas :)) melem za uši haha

  • bettyboop25 28.04.2013.

    Duboki baršunasti glas,obara s nogu.! : - ))

  • NinaBonita007 27.04.2013.

    duhovit i nasmijan mora biti obavezno, ne mislim potrošiti niti dana za nekog tko je namćorast i sve mu smeta, za miris mi je svejedno jer sam "začepljena" non stop, a glas ne smije biti piskutav jer me takvi zvukovi bodu ravno u mozak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare