To je to što me zanima!

Noćna mora za putnike na letu zrakoplovom - vrišteća djeca

Putnicima najviše smetaju djeca koja nogama udaraju u sjedalu i dječji plač, a spremni su platiti i skuplju kartu samo da ne sjede kraj nestašnih klinaca
Vidi originalni članak

Svaki treći putnik platit će skuplju zrakoplovnu kartu samo da ne sjedi kraj djeteta, pokazalo je istraživanje britanskog portala Gocompare.com provedeno na 2000 ljudi. Spremni su izdvojiti i do 435 kuna više za sjedalo u zoni bez djece, piše Daily Mail

Tako se ispostavilo da noćna mora putnicima na letu nije izgubljena prtljaga, kašnjenje ili gužve na check-inu već nemirna djeca. Najviše im smeta dječji plač, udaranje nogama u sjedalo, a gotovo polovica njih izjasnilo se da bi zrakoplovne kompanije trebale osigurati jaslice za klince i tako osigurati mir ostalima. Ideju o jaslicama podržava više majki nego očeva. 

Nakon nestašne djece, putnicima najviše smeta neljubazno osoblje i pijani suputnici, a gotovo polovica njih zabranila bi alkohol na zrakoplovu, potvrdila je studija. 

- Rezultati istraživanja su iznenađujući, pa tako putnike više živciraju djeca nego pijani suputnici, znatiželjan susjed i neljubazno osoblje. Većina njih spremna je za svoj mir platiti više što znači da već u budućnosti možemo očekivati letove namijenjene isključivo odraslima ili jaslice - istaknula je Caroline Lloyd iz portala Gocompare.com. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Derim 17.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fanny5 16.07.2013.

    Noćna mora su ljudi koji ne vole djecu! Svaki puta kad putujem se zabavim sa tuđom djecom! Vidi se da su anketirali ljude kojima sve smeta, a još čudnije su mi i majke koje bi se odvojile od svoje djece za vrijeme putovanja.

  • cifa 16.07.2013.

    Na dvosatnom letu moje dijete se ne čuje, kupim neku ultra zanimljivu igračku (slikovnicu sa samoljepljivim sličicama zadnji put) i izvadim je kad avion poleti. malo toga, pa malo grickalica i priče i već smo na odredištu. Samo se moja prošli put uspaničila kad joj je prišao stjuard, koji je btw bio crnac! Prepalo se dijete, prvi put vidjelo crnca ali je gospodin stjuard bio razuman pa se brzo povukao i do kraja leta nas je zaobilazio :)) A i onda sam s njom imala priču kako je to samo običan barba i da nas ima svakakvih i crnih i bijelih i da joj on neće ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare