To je to što me zanima!

Nova kolekcija Jasona Wua za Target otkrivena mjesec ranije

Šarmantni stil 60-ih ove će godine biti najveći hit, a takva je i razigrana kolekcija Jasona Wua za proljeće/ljeto, posebno dizajnirana za modnu kuću Target
Vidi originalni članak

Kreirao sam look američke djevojke u Parizu, objasnio je Jason Wu svoju novu kolekciju za američki modni brand Target. Njena glavna oznaka je klasični retro šarm u modernom izdanju, a fotografije kolekcije Target je objavio gotovo mjesec dana prije dolaska robe na tržište. Na policama će se naći 5. veljače, a bit će dostupna do 6. ožujka. Odjeća se može naručiti i online na stranici Target.com.

- Bilo mi je zanimljivo kreirati odjeću i staviti svoj potpis na nešto što će se naći u rukama mnogih, a raznovrsnost je bila ključna za dizajn svakog od ovih komada. Osim toga, gotovo se svaka kombinacija može nositi i za večer i za dan - rekao je Wu. 

Kolekcija nudi mnoštvo boja, zanimljivih dezena i najviše prugastih uzoraka. Objavljene cijene komada kreću od 16 do 48 eura, a poznati dizajner Wu koji je ove godine radio haljinu za Michelle Obamu, nada se da će se u njoj naći za svakoga ponešto.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mila 19 12.01.2012.

    napokon će cure izgledat ko cure.predivna kolekcija...imam osjećaj da se u svemu okrećemo nazad, nema agresije -što je dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare