To je to što me zanima!

Nove trendi hlače koje morate imate u ormaru su daddy pants

Hlače širokog kroja poznate kao 'daddy pants' ili 'tatine hlače' labavog su kroj, visokog ili niskog struka, s dubokim bočnim džepovima. Mogu se kombinirati uz elegantne kombinacije, sportske outfite...
Vidi originalni članak

Svi smo bili oduševljeni kada su na modnu scenu stupile retro mom fit hlače povišenog struka i nogavica koje se od relativno širokih bedara lijepo sužavaju prema nožnim člancima. Takve hlače podsjećaju nas na modne trendove 90-ih godina, a često smo ih i pronalazili, ni manje ni više nego u maminom ormaru jer je svaka mama sačuvala barem jedan primjerak takvih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No od nedavno trend su postale nove hit hlače širokog kroja poznate i kao 'daddy pants' ili 'tatine hlače'. One su baš kao i mom fit, retro hlače, širokog odijela koje izgledaju kao da smo ih upravo ukrali iz tatinog ormara. Možemo ih pronaći u različitim bojama i dezenima, labavog kroja, visokog ili niskog struka i s dubokim bočnim džepovima.

Mogu se kombinirati na mnoge načine, uz upadljive i elegantne kombinacije, uz sportske outfite, ljetne i šarene kombinacije, klasični stil i slično.

Mi vam donosimo nekoliko primjera kako ih najbolje ukombinirati u ovim vrućim danima: 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 19.06.2021.

    Ružno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare