To je to što me zanima!

Vamp look nosi se i po ljeti, a vole ga svi zbog upečatljivosti

Osnova kompletnog vamp looka su tamne nijanse ruževa, a kombiniraju se s prirodnim ili "nude" izgledom. Ovaj trend obožavaju i Jennifer Lopez i Jessica Alba
Vidi originalni članak

Tamne nijanse ruževa, poput boje burgundije, boje mesa i tamno smeđe pravi su modni hit. Slavne ih ljepotice biraju za crveni tepih, a kombiniraju ih s minimalnim nude lookom kako bi usne što više došle do izražaja. 

Da vaš makeup ne bi izgledao prenapadno, krenite od usana i na njima bazirajte kompletan izgled. Lagano ih iscrtajte olovkom koja je za nijansu tamnija od ruža, a želite li puniji izgled, na sredinu usana nanesite malo sjajila. Na oči nanesite dva do tri sloja maskare te ih obrubite sivim ili smeđim sjenilom, no nikako prenapadno već samo kako bi stvorili obrise i istaknuli oči. Umjesto toga možete povući i mačkastu liniju tuša, no nikako oči ne treba napadno isticati. 

Poznate ljepotice poput Jessice Albe i Ashley Olsen tamne nijanse ruža kombiniraju s kovrčavom kosom kako bi se stvorile profinjeniji i "mekši" izgled, a Jennifer Lopez i Rooney Mara uz strogo zalizanu i urednu frizuru. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SabinaMagdalenić 19.08.2012.

    najljepša je liliy na prvoj slici...

  • ZMIJA1 17.07.2012.

    vamp luk dobro stoji ženi sa zadnje slike

  • kafendžija 17.07.2012.

    ova prva slika...ne znam ko je ta žena...al baš mi je lijepa i super joj stoji ovaj vamp look....

Komentiraj...
Vidi sve komentare