To je to što me zanima!

Novi trend iz njegovog ormara: Muškarci u traper tajicama

Prevrtljiva moda: Dok cure sve više nose široki "boyfriend" model traperica, dečki su uskočili u skinny jeans. Ovaj trend se širi od Londona i Berlina do Zagreba
Vidi originalni članak

Traper tajice više nisu rezervirane samo za žene, ponosno ih nose i muškarci. Kažu da su im udobne, rastezljive i u njima se ne osjećaju ništa manje muževno.

Trend se raširio cijelom Europom, a naš najpoznatiji street style fotograf Goran Čižmešija “ulovio” je muške po Londonu, Berlinu, Parizu, ali i našem Zagrebu kako smjelo nose ovaj model. Kombinirati ga je vrlo jednostavno na casual, sportske, pa čak i poslovne kombinacije. 

Traper tajice dokaz su kako su u modi stvari prevrtljive. Do jučer su ih nosile žene, a sada su prednost dale muškom, tzv. boyfriend modelu, dok su muškarci uskočili u njima sezonama najomiljeniji skinny jeans. 

Idi na 24sata

Komentari 189

  • telepata 24.11.2014.

    gay moda

  • kung fu panda 24.11.2014.

    pa ima muškaraca koji ovakve uske traperice nose već 30 g vi tek sad otkrili???

  • rastavljensretno 23.11.2014.

    Ma dajte ne filozofirajte toliko o tim trapericama,to je sad u modi i to je to,još su mi cure u srednjoj školi govorile da mi napete uske traperice dobro stoje,dobra muška guza se najbolje vidi u uskim trapericama i dobra ispunjenost u međunožju,puno kolegica mi je priznalo da muškarca prvo pogledaju među noge,tj. kako ispunjava traperice a onda guzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare