To je to što me zanima!

O seksu u troje maštaju i on i ona, ali u drukčijoj kombinaciji

Ideja seksa sa strancem podrazumijeva slobodu u pokazivanju svojih želja, a seks u troje jednako je privlačan muškarcima i ženama - različita je samo kombinacija
Vidi originalni članak

Seks sa strancem jedna je od najčešćih seksualnih fantazija i žena i muškaraca. 

- U takvom seksu padaju sve maske jer se pretpostavlja da tog partnera više nikad nećete vidjeti te u toj fantaziji ispunjavate sve što želite - objašnjavaju seksualni terapeuti. Zbog seksualnih fantazija ne trebate se osjećati krivima jer ih svi doživljavaju, a neka istraživanja, poput onog Sveučilišta u Granadi, pokazuju kako su fantazije iznimno bitne kako bi se uopće javila seksualna želja.

Muškarci i žene dijele i fantaziju o seksu u troje, no kod muškaraca su u scenariju obično dvije žene, a kod žena dva muškarca. U tom su slučaju osobi koja zamišlja takav seks ispunjene sve želje, a ulogu igra i obožavanje dviju osoba. Zbog toga što se seks utroje često doživljava kao tabu tema, ta je fantazija još primamljivija jer se zbog nje osjećate zločesto. 

Seks u javnosti

Vođenje ljubavi na javnome mjestu također je zajednička fantazija žena i muškaraca. No muškarci u tom sanjarenju idu i korak dalje te zamišljaju kako ih je netko uhvatio usred čina, što povećava adrenalin i unosi notu zabranjenog i opasnog, oba elementa poželjna u fantazijama. 

Sanjaju li žene o seksu na javnom mjestu, to je najčešće na plaži, prvenstveno zbog romantičnog okruženja, zvuka valova i osjećaja slobode. 

Suprotno uvriježenom mišljenju, ne sanjare samo muškarci o striptizu. Žene jednako često maštaju o striptizu, ali tako da ga one izvode svom partneru. Žene oduševljava ideja izazivanja postupnim svlačenjem, a čest dio fantazije je i ples u krilu. Sve, naravno, završava fantastičnim seksom. Muškarcima su pak u seksualnim fantazijama u glavnoj ulozi često žene koje su im iz nekog razloga nedostižne ili zabranjene, poput šefice ili prijateljeve djevojke.

Začini seksualni život pozama iz priručnika 50 nijansi ekstaze

Idi na 24sata

Komentari 95

  • bojan1982 23.11.2013.

    da ali nekada te iznenadi sa kakvim sve kombinacijama nisi ni svjestan sta sve danasnje klinke znaju i umiju :D

  • Timmy2 16.11.2013.

    Taman posla,da se onda moram truditi.:- ))

  • SanjaKovač 16.11.2013.

    sex un troje nemogu komentirati oni koji ga nisu imali također i sex na javnome mjestu probajte i vidjeti ćete što je adrenalin na 100

Komentiraj...
Vidi sve komentare