To je to što me zanima!

Oblik pupka može otkriti puno o vašoj osobnosti - evo kako...

Postoje teorije koje povezuju oblik pupka sa osobnostima nihovih vlasnika, a na internetu se mnogi kunu kako su svi opisi točni te su se u njima pronašli. Provjerite jeste li i vi među njima
Vidi originalni članak

Oblik pupka određuje način na koji pupčana vrpca nakon poroda zacjeljuje i ostavlja ožiljno tkivo, no navodno upravo oblik i izgled pupka puno otkriva o karakteru čovjeka, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako vjerujete u kinesku mitologiju, oblik pupka može čak odrediti i koliko ćete djece imati u životu. Ako želite veliku obitelj, bolji je udubljeniji pupak.

Njemački psiholog dr. Gerhard Reibmann napisao je knjigu Centered: Understand Yourself through your Navel, a tvrdi kako se pregledom pupka može ustanoviti i koliko ćete dugo živjeti.

BITNO JE Kakav pupak imate? Ispupčen ili uvučen otkriva puno o vama

Iako nema znanstvenih dokaza u prilog tvrdnjama da oblik pupka određuje bilo kakve karakterne osobine ili trajanje života, teorije povezane s tim tvrdnjama su prilično zanimljive.

1. Ispupčeni pupak

Pupak koji strši predstavlja snažnu, ekstrovertiranu stranu optimističnog karaktera. Vi ste tvrdoglavi i spremni učiniti sve da dođete do onoga što želite.

Uvjerenja su vam važna i držite ih se. Treba vam vremena za pronalazak idealnog partnera, no kad ga konačno pronađete, ta je veza dugoročna. Očekivano trajanje života: 72 godine.

2. Okrugao i dubok pupak

Vlasnici ovakvog pupka su najčešće skromni i tihi ljudi velikog srca. Ne vole zamarati druge svojim problemima, a očekivani životni vijek im je 81 godinu.

ETHAN BRAMBLE Mladić tetovirao očne jabučice, uklonio pupak i prepolovio jezik

3. Vertikalni udubljeni pupak

Riječ je o plitkom i tankom pupku koji navodno pokazuje da mu je vlasnik emocionalno stabilan, velikodušan i samouvjeren čovjek. Očekivana životna dob je 75 godina.

4. Horizontalni pupak

Takav se pupak obično širi poprečno po trbuhu, a navodno simbolizira kompleksnu i emocionalnu osobnost vlasnika. Riječ je o ljudima koji nemaju previše povjerenja u druge, no kad nekome konačno vjeruju, onda je to dubok i smislen odnos. Glavni princip u životu im je ponašati se prema drugima onako kako se oni ponašaju prema njima. Očekivana životna dob je 68 godina.

VIRALNI HIT 'Pupak izazov': Možete li ovo? E, onda imate savršeno tijelo

5. Plitak i neravan

Ovaj neobičan oblik simbolizira jedinstvenu osobnost vlasnika koji je sklon naglim promjenama raspoloženja uz izoštrene emocije. Prosječni životni vijek je 70 godina.

6. Ovalni

Pupak u obliku jajeta predstavlja hiperaktivnu i izrazito osjećajnu osobnost. Takav čovjek stvari uvijek uzima previše ozbiljno i lako ostane povrijeđen iako o tome ne govori rado. Riječ je o nestrpljivim pojedincima kojima uobičajena rutina brzo dosadi. Očekivani životni vijek je 65 godina.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 03.01.2020.

    Ajde ne lupetajte gluposti.

  • kokoricko 03.01.2020.

    otkud tim novinarima ideje?

  • janina4000 03.01.2020.

    Nevjerovatno je kakve članke ovi "novinari" mogu napisati

Komentiraj...
Vidi sve komentare