To je to što me zanima!

Od 25. do 40. žene promijene 4 veze, 4 adrese i izađu 144 puta

Ovo je najužurbanije razdoblje u ženinom životu u kojemu ona odluči o svim bitnim događajima, od mjesta življenja, izbora partnera do odluke o karijeri i majčinstvu
Vidi originalni članak

Ako ste žena između 25. i 40. godine ovo su onda vaše najužurbanije i najzaposlenije godine, sudeći prema britanskom istraživanju. Ovih 15 godina je najispunjenije obavezama, velikim životnim događajima, ali i zabavama u ženinom životu. U ovom razdoblju žene u prosjeku imaju četiri ozbiljne veze i promijene četiri adrese, pet stalnih ili honorarnih poslova te 907 ustajanja prije zore, piše Daily Mail. Tako se prosječna žena u ovom razdoblju budi prije šest sati ujutro 6,3 puta na mjesec.  

Kao top tri najveća događaja u tih 15 godina žene su navele rođenje djeteta, vjenčanje i kupovinu kuće. Unatoč svim tim obavezama, ove žene izađu na 144 partyja, a usprkos tome i godinama koje prolaze, čak 34.8 posto njih misli da se njihov izgled nije puno promijenio u posljednjih 12 godina. 

One koje primjećuju bore za to krive uglavnom stres, a potom nedovoljno sna te izlaganje suncu.

Što se tiče beauty rutine, žene ne skidaju šminku prije odlaska na počinak u prosjeku četiri puta na mjesec, a u 27. godini prvi put počnu koristiti proizvode protiv starenja. Dok ne nađu idealan anti-age preparat, iskušaju 3,5 različitih proizvoda, a na godinu potroše 4,4 bočice istoga. 

- Ovaj stadij ženinog života je nedvojbeno najhektičniji za nju. Ispunjen je velikim životnim odlukama poput mjesta življenja, s kime ćete živjeti, što ćete učiniti za karijeru i kako ćete žonglirati posao i majčinstvo. Svaka od tih odluka vezana je uz naš identitet, a potreba da odlučimo ispravno je sigurno nešto oko čega se puno brinemo. To je posebno izraženo danas kada se od žena očekuje da ostvare sve i da budu odlične i na poslu i kao majke - objasnila je psihologinja dr. Linda Papadopoulos za Daily Mail. 

24 najbolje odjevene žene u 2013.: Ocijenite njihov stil

Idi na 24sata

Komentari 106

  • judgement 30.12.2013.

    Puno više se promijeni veza i adresa jer današnji brz tempo života i stalne promjene posla, partnera nameću i promjene adrese. Čak i kad se zasnuje obitelji i dobiju djeca, mnogi se ipak razvedu i promijene adresu i nađu novog partnera.

  • ŽeljkoKranjčević 29.12.2013.

    Četri veze jeu igurni u tu statiostiku.Danas žene mjenjaju i puno više nekad mi se čini da je ovaj tempo života i želja za sigurnošću doprinjela tome.Jel žene traže:princa na bjelom klonju s puno love i imovine a mi nekad tražimo ono što mislimo da nemamo doma i da će mo nać negdje drugdje.

  • gandi1 29.12.2013.

    Bitno da ste ispunili rubriku liefstyle. Čime? To je već drugo pitanje? Ako odgovorim izbrisat ćete mi komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare