To je to što me zanima!

Od gaća do dokoljenki: Kućni stilski favoriti modnih urednika

Ekipa slavnog muškog modnog magazina GQ otkrila je svoje omiljene modne kombinacije u danima izolacije, među kojima su, osim hoodica i krznenih natikača, i odijela koja nose bez cipela
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mali i pristupačni šeširi: Deset vrlo praktičnih iz online shopa

Uredništvo slavnog magazina svoj kućni rad oplemenjuje stylish kombinacijama te nerijetko nose čak i odijelo, a od favorita tu su šarene majice, lude kombinacije s dokoljenkama, krzneni detalji, kardigani i ostali detalji frajera sa stilom, objavio je GQ. Kad imaju online sastanak, momci se gore srede, a dolje često nose samo - gaće.

Luke Day, modni urednik i urednik u GQ Style prati trendove koji ovih dana postaju viralni na društvenim mrežama i nosi hoodice s tie dye motivom, inspirirane autentičnim casual likovima, odnosno hipijima koji su znali sve o ležernom životu.

- Nisam traperice obukao niti jednom od kad radim od doma. Ujutro se za Zoom sastanak obučem samo gore, stavim vestu ili majicu, a dolje uglavnom nosim samo gaće ili uske hlače za vježbanje - otkriva Luke Day.

PROLJETNI KOLORIT Koloristički plan: 6 boja koje će osvježiti svakodnevni outfit

Teo van den Broeke, koji uređuje stil i ljepotu, njeguje nešto elegantniji stil te se odijela ne odriče ni u danima izolacije. No, ovih dana nosi ih u varijanti bez cipela jer, što će mu. Umjesto njih, u kombinaciji s vestom i hlačama, na nogama nosi papuče koje izgledaju poput mokasina ili Birkenstockice.

- Ovih dana, kako je bilo hladnije, nosio sam uglavnom veste i kardigane, a moje krznene natikače nikad nisu bile u funkciji više nego sada. Uvijek sam bio obožavatelj udobnosti. Usput, ovih dana pokušavam srediti svoj prenatrpani ormar. Odijelo obavezno odjenem kad imam online sastanke - komentirao je urednik.

VINTAGE KOMBINACIJE Bakina vesta: Bogata povijest slavnog ležernog kardigana

Elgar Johnson, zamjenik urednika i modni urednik za GQ Style, drži se jednostavne formule, nosi bijele majice, traperice i bazične komade poput potkošulje.

- Moj look se sastoji od klasičnog denima i bijele majice, to je prava klasika, mislim da izgledam kao netko iz osamdesetih, mogli biste me zamijeniti za body bildera ili zvijezdu porno filmova - ispričao je Johnson.

Gary Armstrong, senior modni urednik u GQ Style, otkriva šaroliki stil koji se bazira na košuljama, crocsama, šarenim majicama, krznenim natikačama i fora dokoljenkama.

- Svaki dan nosim novu kombinaciju, ništa ne ponavljam, kao što i inače radim kad idem van i na posao. To mi pomaže da se mentalno stavim u ulogu normalnosti i radnog dana. Osim toga, u izolaciji sam počeo stavljati outfite na Instagram, što inače ne radim - komentirao je Armstrong.

IPAK GA JE OSTAVILA Mladoj Cindy Crawford govorili da mora maknuti madež s lica

Zak Maoui, junior modni urednik nosi trenirke snažnih tonova, prugaste majice i natikače, u kombinaciji sa čarapama.

- Moj look je inspiriran stilom Paris Hilton i Britney Spears, oko 2002. godine. Omiljena mi je trenirka u boji flaminga, napravljena je od recikliranih materijala i plastike iz oceana - izjavio je Maoui.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mali i pristupačni šeširi: Deset vrlo praktičnih iz online shopa

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare