To je to što me zanima!

Od ponedjeljka u 24sata: Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj

U ponedjeljak počinje nova nagradna igra 24sata. Osvojite obiteljski odmor od 7 noćenja za 2 odraslih i 2 djece u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine, krećemo s novom nagradnom igrom “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”. Čitatelji 24sata imaju priliku osvojiti fenomenalno ljetovanje i obiteljski odmor - 7 noćenja za 2 odraslih i 2 djece u all inclusive hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik. Rezervacije u hotelu moguće su prema raspoloživosti, izuzev datuma od 15. srpnja do 15. kolovoza.

Falkensteiner Club  Funimation Borik nudi besplatno korištenje hotelskih sadržaja Acquapura Thalasso & SPA centra Borik s unutarnjim bazenom, kardio fitness studija, teretane, finske saune, turske saune, Kneipp terapije, vanjskog hidromasažnog bazena, sobe za opuštanje, parne kupelji, ležaljki i suncobrana pored bazena. Od aktivnosti tu su nogomet, odbojka na pijesku, badminton na otvorenom, boćanje, istezanje, vodena gimnastika, stolni tenis, turniri i natjecanja. U sklopu sportskog i rekreativnog programa “Fan, Family & Fitness” možete vježbati pilates, vodeni aerobik, zumbu, kružne trening i latino ples. Dječja zabava ne prolazi bez nadzora, a u atraktivnom dječjem svijetu Falky Landu s igralištem djeca mogu uživati u raznim sportovima kao i u potrazi za blagom. Za odrasle organizirana je glazba uživo, karaoke i večernje zabave.

Od ponedjeljka, 22. travnja, do petka 26. travnja, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. U petak, 26. travnja u 24sata objaviti će se jedan joker kupon koji zamjenjuje propušteni kupon. Kupone će čitatelji moći izrezivati i skupljati te će tijekom pet dana sakupiti ukupno 4 kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 4 nagradna kupona ili 3 kupona i jedan Joker kupon, ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”. Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže tri kupona od kojih su minimalno dva ista neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do petka 17. svibnja 2024. Isti dan poslije 10 sati izvlačit ćemo ime dobitnika uz nadzor tročlane komisije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mr. White 22.04.2024.

    Ti malo zalutao, po običaju! 😂😂😂😂

  • Pra&vica 19.04.2024.

    Predsjednik je nazalost pretjerao i to u puno smjerova...drskost i samovolja mora imati granice, isto tako i tumacenje zakona i ustava, dok nedolicnom vidu komuniciranja nije mjesto u javnoj sferi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare