To je to što me zanima!

Od tigra do Kleopatre: Potpuni preobražaj radi makeup škole

Amerikanka Annamarie Tendler pomiče granice mode, a na svom blogu svaki dan objavljuje neobične makeup tutorijale posvećene određenim događanjima
Vidi originalni članak

Uz brojne modne blogerice na svjetskoj sceni, jedna se svakako ističe. Riječ je o Annamarie Tendler koja svakodnevno na svom blogu objavljuje neobične makeup tutoriale. Od crvenih točkica, duginih boja do predimenzioniranih umjetnih trepavica - ona je isprobala sve. 

Annamarie svojim vjernim čitateljima prezentira sve, od zastrašujućih lookova za Noć vještica do glamuroznih izdanja u stilu 70-ih. U svojim tutorialima navodi imena proizvoda koje koristi, a cilj joj je prikazati kako se na jednostavan način preobraziti iz obične u pop-art djevojku. 

Većina njezinih makeup tutoriala posvećena je određenim događajima, poput duge na očima u čast legaliziranja istospolnih brakova u New Yorku. Jedino pravilo kojeg se Annamarie drži je obavezna maskara svaki dan. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Faustina009 16.01.2012.

    Cura ima stvarno smisla za modu - baš je njezin makeup dobar za modne revije..Kleopatra look mi je fenomenalan.

  • zelot 14.01.2012.

    Kakve su joj to obrve?

  • user_106941 14.01.2012.

    ako usporedim ovo sa svim super tutorialima koji se mogu pronaći na youtube-u, ova ženska je poprilično loša :S http://www.youtube.com/watch?v=gsqahGYl21w -> e ovo je zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare