To je to što me zanima!

Od torbice do ukrasa i haljine: 10 top komada animal printa

Životinjski motivi vraćaju se ovo proljeće u punom sjaju, no osim standardnih smeđih varijanti, tu su i razne kolorističke intrervencije jer džungla na asfaltu sada je u znaku raznih boja.
Vidi originalni članak

Klasičan animal print ovih dana stiže sa svih strana, a dućani predlažu imitacije zmijske kože, leoparda, zebru te njihove neodoljive kombinacije. Ipak, ove sezone animalni stilski svijet razigran je dodatnim tonovima plave, roze i crvene koje se na kreativan način smještaju među one klasične smeđe i razbijaju njihov retro izgled. Ovaj je motiv idealno kombinirati i drugim komadima u bojama, bez previše nakita, kako dojam ne bi bio kičast.

Lagani kaput leopard uzorka koji može funkcionirati i kao haljina s remenom dobar je komad za više sezona. U Zari košta 229.90 kn.

Kraljevski modni dodaci dolaze i u animalnoj varijanti, a posebno je zanimljiv rajf inspiriran uzorkom zmijske kože. U Stradivariusu košta 49 kn. 

Lepršava haljina zamijenila je dugačku košulju i dolazi u stilskoj simbiozi s kaubojkama. Ova maksi kreacija u H&M-u košta 216 kn.

Mala i kompaktna, torbica sezone osim raznih animalnih motiva ima i finu dozu sunčane nijanse, a od ukrasa tu je retro detalj zlatnog lanca. Aldo, 445 kn.

Kratka haljina s puf rukavima ima novi, omiljeni uzorak pojačan elegantnom nijansom lavande. Haljina u H&M-u košta 298 kn.

Uskoro kreću proljetni dani, a s njima se na ulice vraćaju stylish sunčane naočale. Model Carolina Herrera u Optici Livision košta 1195 kn.

Jedna od proljetnih zvijezdi street style scene bit će i torba animal printa, inspirirana sportskim formama. Cijena: Stradivarius, 110 kn

Male, ali značajno ukrašene animalnim motivom ove naušnice idealne su za dnevnu dozu party stila. Na Asosu koštaju 36 kuna, potpisuje ih Missguided.

Klasična salonka dobila je pošteni makeover i sada šeće u bojama omiljenih životinja. Cipele na Asosu koštaju 160 kn, a potpisuje ih Office Memo.

Upečatljiva koloristička igra prepoznatljivog motiva u vaijanti udobnih tajica i majice, za po doma ili za kavu u kvartu. Cijena: 205 kn, Asos Design.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sivonja_VesnaZG 26.02.2020.

    supruga mi ima žensku torbicu od 2500 eura -nekad ju gledam i kažem šta tu vrijedi možda natpis samo L.V!

  • alice111 25.02.2020.

    odlično

Komentiraj...
Vidi sve komentare